Pilihan yang terbaek??

Berikut 4 jenis potongan yang aku rasakan mungkin sesuai dengan kepala aku. Buat masa sekarang, gaya rambut yang aku ada hanyalah ini.



Antara 4 yang berikut, manakah yang paling sesuai????? Harap anda dapat membantu...

PERTAMA


KEDUA



KETIGA


KEEMPAT




Undian anda melalui komen di sini sangatlah membantu saya dalam memilih kaedah potongan paling sesuai... Adoih..


Diriku
July 21, 2010
8

Comments

  1. oi..awt semua style pn lebih kurang je...cari la yg btol2 lain..haha

    ReplyDelete
  2. semua tak best...
    comment ikhlas dari hati aku ni lAl...
    style lain...
    macam lebih kurang dgn rambut hg skrang ja..
    =__="

    ReplyDelete
  3. hahahaha... itu ja yg aku minat...ahahahaha... xpa la.. carik la yg lain...

    ReplyDelete
  4. ahakz2...
    hg suka gaya old school ka?
    semua old school ja aku tgk..

    ReplyDelete
  5. no 4 pls wahai "diriku yg gila" (bkn aku, tp hang)

    hahahahahah

    ReplyDelete
  6. Nyze... Aku bukan la suka sangat oldies nih.. cumanya gaya yang ada tu xyah pakai wax...ahahaha

    Mira... no 4??Aku agak berminat... :P

    ReplyDelete
  7. yg skng gn no 2 cm lbh kurang sma ja... tp pendek lbh kemas..

    ReplyDelete
  8. hehe.. rasanya no 2 & 4 antara yg ble diterima laaa. jgn lupa tunjuk bila dh selamat dilaksanakan nnt yer.

    ReplyDelete

Post a Comment

Sebarang komen amatlah dihargai.

Search

Popular Posts

2021 yang power!

Tahun 2021 ni sangat power! Mana taknya, sedar-sedar dah hujung bulan Januari d…

Apa maksud Normal Baharu atau Kebiasaan Baharu ?

Sejak Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) bermula pada 18 Mac 2020 yang lalu, keh…

Pengalaman di Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM)

Kata kunci Universiti Pertahanan Nasional Malaysia, UPNM selama ini hanya menda…

Apa maksud sebenar untuk TAK LARAT???

Selalunya akan ada saja orang yang akan datang lambat keja, tak datang keja lan…

Sakit perut yang menyeksakan..

Hari Jumaat yang lalu, 18 Julai 2008. Aku mengalami sakit perut yang dah tahap …

Hebat!