Pengguna Facebook sudah mencecah SETENGAH BILLION!

Tahniah kepada semua pengguna Facebook. Anda berada dalam lingkungan setengah billion manusia di dunia ni yang menggunakan jaringan sosial ini. Peningkatan ini adalah sangat mendadak sejak Facebook dilahirkan selepas persetubuhan yang dilakukan oleh Mark Zuckerberg  dengan Sean Parker.

Gunakanlah jaringan ini sebaiknya sebelum ia memusnahkan hidup anda.

 Maka dengan itu, mantapkan hubungan silaturrahim. Bukan hanya buka profile orang dan ADD untuk tujuan melihat gaya hidupnya. Kerana diriku bukan aku dalam FB. Ia hanyalah dunia siberku yang membawa karakter Hilal yang berlainan dari Hilal dalam dunia realiti. Kerana ini bukan rancangan realiti. Tetapi hanyalah dunia khayalan yang memanipulasikan hubungan manusia.


Sumber: http://www.bbc.co.uk/news/technology-10713199
Diriku
July 22, 2010
4

Comments

  1. wow...
    ramai giler..
    aku da bosan dengan fb..
    rase cam nk delete je.

    ReplyDelete
  2. diriku jua bukanlah aku dalam fb. hehehe :p

    ReplyDelete
  3. salam...apasallah dah buat N3 takbagi tau..hari ni baru perasan

    ReplyDelete
  4. tak lama gak fb ni..lepas ni may be ada yang lagi canggih

    ReplyDelete

Post a Comment

Sebarang komen amatlah dihargai.

Search

Popular Posts

Rasis / Racist: Apa, Siapa dan Banyak mana?

Isu perkauman kini semkin hari semakin panas. Bila mana yang Melayu nak pertaha…

Pengalaman di Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM)

Kata kunci Universiti Pertahanan Nasional Malaysia, UPNM selama ini hanya menda…

Sedap Weh meraikan Nasi Lemak melalui Google Malaysia

Nasi Lemak merupakan sejenis makanan yang paling kuat pengaruhnya sebagai ejen …

Pertahankan keamanan yang kita ada!

Kisah kematian dua beranak ketika cuba merentas sempadan Mexico - Amerika Sya…

3 jenis tindakan yang mendatangkan bahagia di masa hadapan

Sejak dua menjak ni, semakin ramai yang ditemui mengalami masalah kurang bahagi…