Pengguna Facebook sudah mencecah SETENGAH BILLION!

Tahniah kepada semua pengguna Facebook. Anda berada dalam lingkungan setengah billion manusia di dunia ni yang menggunakan jaringan sosial ini. Peningkatan ini adalah sangat mendadak sejak Facebook dilahirkan selepas persetubuhan yang dilakukan oleh Mark Zuckerberg  dengan Sean Parker.

Gunakanlah jaringan ini sebaiknya sebelum ia memusnahkan hidup anda.

 Maka dengan itu, mantapkan hubungan silaturrahim. Bukan hanya buka profile orang dan ADD untuk tujuan melihat gaya hidupnya. Kerana diriku bukan aku dalam FB. Ia hanyalah dunia siberku yang membawa karakter Hilal yang berlainan dari Hilal dalam dunia realiti. Kerana ini bukan rancangan realiti. Tetapi hanyalah dunia khayalan yang memanipulasikan hubungan manusia.


Sumber: http://www.bbc.co.uk/news/technology-10713199
Diriku
July 22, 2010
4

Comments

  1. wow...
    ramai giler..
    aku da bosan dengan fb..
    rase cam nk delete je.

    ReplyDelete
  2. diriku jua bukanlah aku dalam fb. hehehe :p

    ReplyDelete
  3. salam...apasallah dah buat N3 takbagi tau..hari ni baru perasan

    ReplyDelete
  4. tak lama gak fb ni..lepas ni may be ada yang lagi canggih

    ReplyDelete

Post a Comment

Sebarang komen amatlah dihargai.

NCIGNOW2

Search

Popular Posts

3 pengalaman pelik jadi bapa di tahun 2020

Tahun 2020 melengkapkan kehidupan aku sebagai bapak selama lebih empat tahun. D…

Selain kawalan kendiri, seksaan kendiri juga perlu diberi perhatian

Hidup kita perlukan disiplin. Melalui disiplin segala laluan hidup biasanya aka…

Perusahaan bahagia

Ada banyak hari duka, Isnin siku di muka, Selasa muncung bagai menge…

Jaga sempadan negara bukan time COVID-19 semata-mata

Perkembangan daripada Op Benteng bakal menjadi bualan hangat sebaik saja PKPP (…

Menghampiri jam ke 2,000 Perintah Kawalan Pergerakan PKP

Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) mula dikuat kuasa pada 18 Mac lalu. Ketika aw…

Hebat!