Pengguna Facebook sudah mencecah SETENGAH BILLION!

Tahniah kepada semua pengguna Facebook. Anda berada dalam lingkungan setengah billion manusia di dunia ni yang menggunakan jaringan sosial ini. Peningkatan ini adalah sangat mendadak sejak Facebook dilahirkan selepas persetubuhan yang dilakukan oleh Mark Zuckerberg  dengan Sean Parker.

Gunakanlah jaringan ini sebaiknya sebelum ia memusnahkan hidup anda.

 Maka dengan itu, mantapkan hubungan silaturrahim. Bukan hanya buka profile orang dan ADD untuk tujuan melihat gaya hidupnya. Kerana diriku bukan aku dalam FB. Ia hanyalah dunia siberku yang membawa karakter Hilal yang berlainan dari Hilal dalam dunia realiti. Kerana ini bukan rancangan realiti. Tetapi hanyalah dunia khayalan yang memanipulasikan hubungan manusia.


Sumber: http://www.bbc.co.uk/news/technology-10713199
Diriku
July 22, 2010
4

Comments

  1. wow...
    ramai giler..
    aku da bosan dengan fb..
    rase cam nk delete je.

    ReplyDelete
  2. diriku jua bukanlah aku dalam fb. hehehe :p

    ReplyDelete
  3. salam...apasallah dah buat N3 takbagi tau..hari ni baru perasan

    ReplyDelete
  4. tak lama gak fb ni..lepas ni may be ada yang lagi canggih

    ReplyDelete

Post a Comment

Sebarang komen amatlah dihargai.

Search

Popular Posts

Masa untuk lebihkan bersyukur

Dunia media ternyata menerima pukulan hebat akibat derasnya arus gangg…

Masa untuk berhijrah!

Foto Astro AWANI / Shahir Omar Setiap kali kedatangan tahun baharu, maka …

Upacara mengejar ayam menggunakan teknologi 'dron'

Kalau dah namanya ayam kampung, memang sukar untuk kita bermesra ataupun mendek…

Apa terjadi kepada jalan utama Kuala Lumpur ketika sambutan ambang 2020?

Maaflah lambat sikit video ni. Proses mengeditnya yang ambil masa lebih sikit…

Pentingnya ambil tahu hal jiran...

Kejadian kehilangan kanak-kanak semakin hari semakin menjadi-jadi. Ia menjadi…

Hebat!