Mari berKONGSI LINK.

Kepada ANDA, bloggers yang bersemangat!!!

Mari kita bertukar link untuk memastikan kita sentiasa KEEP IN TOUCH! Amacam? Jom??? Aku akan letakkan link korang kat SINI ok.

Untuk sementara nih, ada 3 ja yang berjaya menarik minat aku untuk aku tukar link... Kalo ada, antara anda yang berminat jugak, bolehlah komen di bawah ni dengan memberikan NAMA anda, dan URL anda.

Saya amat menghargai anda semua dan saya dahului dengan ucapan BILION TERIMA KASIH....
Ucapan
June 29, 2010
10

Comments

Post a Comment

Sebarang komen amatlah dihargai.

NCIGNOW2

Search

Popular Posts

Pengalaman di Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM)

Kata kunci Universiti Pertahanan Nasional Malaysia, UPNM selama ini hanya menda…

Sakit perut yang menyeksakan..

Hari Jumaat yang lalu, 18 Julai 2008. Aku mengalami sakit perut yang dah tahap …

Perusahaan bahagia

Ada banyak hari duka, Isnin siku di muka, Selasa muncung bagai menge…

Upacara mengejar ayam menggunakan teknologi 'dron'

Kalau dah namanya ayam kampung, memang sukar untuk kita bermesra ataupun mendek…

Kalau hidup ni manis sepanjang jalan pun tak sedap jugak!

Kehadiran tahun 2020 memang sangat mengujakan! Ya la, angka 2020 ni merup…

Hebat!