Mari berKONGSI LINK.

Kepada ANDA, bloggers yang bersemangat!!!

Mari kita bertukar link untuk memastikan kita sentiasa KEEP IN TOUCH! Amacam? Jom??? Aku akan letakkan link korang kat SINI ok.

Untuk sementara nih, ada 3 ja yang berjaya menarik minat aku untuk aku tukar link... Kalo ada, antara anda yang berminat jugak, bolehlah komen di bawah ni dengan memberikan NAMA anda, dan URL anda.

Saya amat menghargai anda semua dan saya dahului dengan ucapan BILION TERIMA KASIH....
Ucapan
June 29, 2010
10

Comments

Post a Comment

Sebarang komen amatlah dihargai.

Search

Popular Posts

Pertahankan keamanan yang kita ada!

Kisah kematian dua beranak ketika cuba merentas sempadan Mexico - Amerika Sya…

Upacara mengejar ayam menggunakan teknologi 'dron'

Kalau dah namanya ayam kampung, memang sukar untuk kita bermesra ataupun mendek…

Pernah try boba versi mamak Penang?

Ini cerita best masa kami balik Penang baru-baru ni. Aku saja la pi jumpa…

Pentingnya ambil tahu hal jiran...

Kejadian kehilangan kanak-kanak semakin hari semakin menjadi-jadi. Ia menjadi…

Kalau takda pasukan, kita gerak dulu !

Saya masih ingat kali pertama berjumpa dengan manusia penuh…

Hebat!