Mari berKONGSI LINK.

Kepada ANDA, bloggers yang bersemangat!!!

Mari kita bertukar link untuk memastikan kita sentiasa KEEP IN TOUCH! Amacam? Jom??? Aku akan letakkan link korang kat SINI ok.

Untuk sementara nih, ada 3 ja yang berjaya menarik minat aku untuk aku tukar link... Kalo ada, antara anda yang berminat jugak, bolehlah komen di bawah ni dengan memberikan NAMA anda, dan URL anda.

Saya amat menghargai anda semua dan saya dahului dengan ucapan BILION TERIMA KASIH....
Ucapan
June 29, 2010
10

Comments

Post a Comment

Sebarang komen amatlah dihargai.

NCIGNOW2

Search

Popular Posts

Selain kawalan kendiri, seksaan kendiri juga perlu diberi perhatian

Hidup kita perlukan disiplin. Melalui disiplin segala laluan hidup biasanya aka…

3 pengalaman pelik jadi bapa di tahun 2020

Tahun 2020 melengkapkan kehidupan aku sebagai bapak selama lebih empat tahun. D…

Upacara mengejar ayam menggunakan teknologi 'dron'

Kalau dah namanya ayam kampung, memang sukar untuk kita bermesra ataupun mendek…

Pengalaman di Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM)

Kata kunci Universiti Pertahanan Nasional Malaysia, UPNM selama ini hanya menda…

Apa terjadi kepada jalan utama Kuala Lumpur ketika sambutan ambang 2020?

Maaflah lambat sikit video ni. Proses mengeditnya yang ambil masa lebih sikit…

Hebat!