Konvoi Keamanan Gaza DISERANG!!!

Memang menakutkan, mengejutkan dan menyebabkan kemarahan. Satu konvoi yang datang secara sopan, aman dan mesra diserang ketika berada 64km dari perairan GAZA di  Perairan Antarabangsa.

Sebab diserang??? Kononnya konvoi ni membawa senjata TAJAM dan membawa muatan SIMEN yang boleh digunakan sebagai bahan letupan.

Konvoi yang membawa muatan 10, 000 tan bantuan kemanusiaan ni telah diserang yang mengakibatkan sebahagian besar peserta konvoi cedera dan 19 telah terkorban.

Salah satu ALASAN UTAMA kapal ini diserang adalah dengan alasan kerana peserta konvoi menyerang mereka terlebih dahulu.. Ini videonya yang dirakam sendiri oleh IDF (Israel Defense Force). Dah hang p ceroboh kapal orang, mana orang xpukul. Dah la serang dari helikopter lagi..



Kalo agak video ni xpuas nengok, bleh nengok kat youtube di link

Ini pulak gambar yang ada diambil dari media antarabangsa.



1Malaysia
May 31, 2010
4

Comments

  1. zionis memang kejam... gila alasan lansung tak munasabah.. ingat org percaya ke... main suka dia je..

    ReplyDelete
  2. dah keji, sial pulak... dasar nk mmpos...huhu

    ReplyDelete

Post a Comment

Sebarang komen amatlah dihargai.

Search

Popular Posts

Rasis / Racist: Apa, Siapa dan Banyak mana?

Isu perkauman kini semkin hari semakin panas. Bila mana yang Melayu nak pertaha…

3 jenis tindakan yang mendatangkan bahagia di masa hadapan

Sejak dua menjak ni, semakin ramai yang ditemui mengalami masalah kurang bahagi…

Pengalaman di Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM)

Kata kunci Universiti Pertahanan Nasional Malaysia, UPNM selama ini hanya menda…

Tip kurangkan anak tengok gajet!

Bila dah jadi bapak, banyak perkara perlu kita beri perhatian. Nak cari duit …

Di mana kepentingan Sidang Kemuncak Copenhagen 2009?

Semalam tamatnya Sidang Kemuncak Bangsa-Bangsa Bersatu (PBB) diCopenhagen, Den…