Lupa Password...

Nampak gayanya ak terpaksa MC dari update blog maybe seminggu jugak kerana masalah ak xleh nak login dalam laptop ak akibat daripada aku terlupa akan password laptop ak... Situasi ni terjadi apabila aku tukar password ak masa sebelum tido... Adoi... bengong aku..huhuhu..


Bodohnya!!!!!!
Diriku
March 1, 2010
3

Comments

  1. sabor jer laa.. lain kali buat lg yer hilal.. ehehee

    ReplyDelete
  2. sila buat lagi yer untuk menajamkan fikiran..
    kalau x leh jugak,sebelum tido tuh telan kismis barang sekotak dua-inshAllah ingatan kembali pulih,,
    kihkih

    ReplyDelete
  3. lor...gitu laks? ermm itulah, len kalo xpayah tarok password... :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Sebarang komen amatlah dihargai.

Search

Popular Posts

2021 yang power!

Tahun 2021 ni sangat power! Mana taknya, sedar-sedar dah hujung bulan Januari d…

Apa maksud Normal Baharu atau Kebiasaan Baharu ?

Sejak Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) bermula pada 18 Mac 2020 yang lalu, keh…

Pengalaman di Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM)

Kata kunci Universiti Pertahanan Nasional Malaysia, UPNM selama ini hanya menda…

Apa maksud sebenar untuk TAK LARAT???

Selalunya akan ada saja orang yang akan datang lambat keja, tak datang keja lan…

Sakit perut yang menyeksakan..

Hari Jumaat yang lalu, 18 Julai 2008. Aku mengalami sakit perut yang dah tahap …

Hebat!