Lupa Password...

Nampak gayanya ak terpaksa MC dari update blog maybe seminggu jugak kerana masalah ak xleh nak login dalam laptop ak akibat daripada aku terlupa akan password laptop ak... Situasi ni terjadi apabila aku tukar password ak masa sebelum tido... Adoi... bengong aku..huhuhu..


Bodohnya!!!!!!
Diriku
March 1, 2010
3

Comments

  1. sabor jer laa.. lain kali buat lg yer hilal.. ehehee

    ReplyDelete
  2. sila buat lagi yer untuk menajamkan fikiran..
    kalau x leh jugak,sebelum tido tuh telan kismis barang sekotak dua-inshAllah ingatan kembali pulih,,
    kihkih

    ReplyDelete
  3. lor...gitu laks? ermm itulah, len kalo xpayah tarok password... :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Sebarang komen amatlah dihargai.

Search

Popular Posts

Upacara mengejar ayam menggunakan teknologi 'dron'

Kalau dah namanya ayam kampung, memang sukar untuk kita bermesra ataupun mendek…

Nikmat jadi orang malas!

Sejak zaman sekolah, kita akan kenal dengan individu yang dilabel sebagai pemal…

Maksud sebenar “belajar pandai-pandai supaya hidup senang”

Sejak kecil, kita kerap kali dipesan oleh mak bapa tentang kepentingan untuk be…

Kalau takda pasukan, kita gerak dulu !

Saya masih ingat kali pertama berjumpa dengan manusia penuh…

Pentingnya ambil tahu hal jiran...

Kejadian kehilangan kanak-kanak semakin hari semakin menjadi-jadi. Ia menjadi…

Hebat!