Lupa Password...

Nampak gayanya ak terpaksa MC dari update blog maybe seminggu jugak kerana masalah ak xleh nak login dalam laptop ak akibat daripada aku terlupa akan password laptop ak... Situasi ni terjadi apabila aku tukar password ak masa sebelum tido... Adoi... bengong aku..huhuhu..


Bodohnya!!!!!!
Diriku
March 1, 2010
3

Comments

  1. sabor jer laa.. lain kali buat lg yer hilal.. ehehee

    ReplyDelete
  2. sila buat lagi yer untuk menajamkan fikiran..
    kalau x leh jugak,sebelum tido tuh telan kismis barang sekotak dua-inshAllah ingatan kembali pulih,,
    kihkih

    ReplyDelete
  3. lor...gitu laks? ermm itulah, len kalo xpayah tarok password... :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Sebarang komen amatlah dihargai.

Search

Popular Posts

Masa untuk lebihkan bersyukur

Dunia media ternyata menerima pukulan hebat akibat derasnya arus gangg…

Masa untuk berhijrah!

Foto Astro AWANI / Shahir Omar Setiap kali kedatangan tahun baharu, maka …

Upacara mengejar ayam menggunakan teknologi 'dron'

Kalau dah namanya ayam kampung, memang sukar untuk kita bermesra ataupun mendek…

Apa terjadi kepada jalan utama Kuala Lumpur ketika sambutan ambang 2020?

Maaflah lambat sikit video ni. Proses mengeditnya yang ambil masa lebih sikit…

Pentingnya ambil tahu hal jiran...

Kejadian kehilangan kanak-kanak semakin hari semakin menjadi-jadi. Ia menjadi…

Hebat!