Kemenangan Anugerah Blog Cantik untuk aku.


Aku terima anugerah nih dari
TREXCute ang sudi jadikan aku penerima anugerah blog tercantik nih... wakakaka.. mcam best plak rasanya.. Nie statement wajib ada dalam entry aku bilamana ak menerima anugerah nih. ehehe...

Here are the rules to accept the award :

1. Thank & link the person that gave you the award.

2. pass this award onto 15 bloggers you've recently discovered and think are fantastic

3. Contact said Blogs and let them know they've won the award

4. State 7 things about yourself
.



Okeh, nie plak 7 perkara yang ada pada diri aku:
1. Aku seorang yang peramah. (maybe)
2. Menjadikan AF sebagai jalan untuk aku naikkan motivasi diri aku.
3. Sangat suka bercakap. Cuma letih kalo keja aku kena cakap dalam tepon ja tetiap ari.
4. Suka merantau guna perkhidmatan awam.
5. Laptop n Hardisk adalah nyawa aku.
6. Malas nak komitmen untuk apa2 perkara.
7. Boleh menyanyi dengan kaedah penyanyi karaoke biasa. Wakaka..


Jadi, berikut ialah 15 blog terpilih untuk memenangi anugerah nih.


Okeh, tahniah wat pemenang!! Yeeba!

Gila
March 17, 2010
10

Comments

  1. terima kasih kepada lAl.. heheh.. kerana memilih Apeiz.. salam ukwah yea :)

    ReplyDelete
  2. yay!!! :D thank you lal!! i lap u~~ :p

    ReplyDelete
  3. tq..
    tp mlgnye aku masih tak fhm ape smua ni..

    ReplyDelete
  4. haha..tq2~ ^^, tapi benda apa eyh nih? hihi..saje2 jer la ek? XD

    ReplyDelete
  5. cantike blog aku nih masalahnye??
    anw, thanks!

    ReplyDelete
  6. wow!!!!!! aku termasuk dalam senarai...wakakakakakakaka!!!!!!!! tq tq!!!!!!!!

    ReplyDelete
  7. Ala... bukan apa pon.. nie award yg mana korang boleh jadikan logo tue sebagai certification yang mengatakan korang pnya blog pernah dapat pengiktirafan dari blog aku..wakakaka

    ReplyDelete

Post a Comment

Sebarang komen amatlah dihargai.

NCIGNOW2

Search

Popular Posts

Pengalaman di Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM)

Kata kunci Universiti Pertahanan Nasional Malaysia, UPNM selama ini hanya menda…

Selain kawalan kendiri, seksaan kendiri juga perlu diberi perhatian

Hidup kita perlukan disiplin. Melalui disiplin segala laluan hidup biasanya aka…

3 pengalaman pelik jadi bapa di tahun 2020

Tahun 2020 melengkapkan kehidupan aku sebagai bapak selama lebih empat tahun. D…

Perusahaan bahagia

Ada banyak hari duka, Isnin siku di muka, Selasa muncung bagai menge…

Hebat!