Monday, March 8, 2010

Kaedah biasa perempuan untuk kelihatan cantik.

Semua perempuan mahu kelihatan cantik, bergaya serta up to date dengan fesyen terkini mahupun dengan trend terkini. Dari kemahuan serta nafsu perempuan yang sentiasa mahukan kecantikan ni, pelbagai cara yang digunakan. Beli baju cantik, tudung berbagai fesyen, mekap sana, facial sini, spa sana dan macam2 lagi.

Ada juga yang sentiasa fikirkan bahawa kurus itu cantik. Gemuk tidak cantik. Itu persepsi biasa bagi kebanyakan orang..

Kaedah biasa yang digunakan perempuan untuk tampak cantik dan mempunyai nilai perhatian yang tinggi di mata lelaki???

Mudah saja, pastikan rambut diluruskan dengan kaedah rebonding, baju biar nampak sket dada, seluar biar nampak paha yang putih menggebu tu (kalo putih la).

Dari kaedah ni, cantik pun dapat, perhatian pon dapat.

Maka, aku ada sket persoalan di sini,

ADAKAH DENGAN BERPAKAIAN SEKSI SUDAH CUKUP CANTIK???

ADAKAH MENDAPAT PEHATIAN ORANG SESUATU YANG MEMUASKAN HATI?


7 comments

entahla...tak cantik susah jugak. Tapi cantik yang membawa mudarat lagi susah. Apa-apapun, dah lurah manusia. Perempuan nak cantik sebab lelaki nak perempuan cantik je. Walaupun ada segelintir lelaki yang tak berapa memandang kecaantikan, agak payah nak jumpa.

My humbe opinion

hehe.. cantik pada kita x semestinya cantik pada orang lain. semua orang ade definition of cantik masing2~ pedulikan ape orang nak kata janji kita x susahkan diorang n kite HAPPY. :)) and attention itu bukan di cari. dia datang sendiri. terpulang la macam mana org bawa diri. kalau cantik macam mana skalipon tapi buruk perangai x boleh gak kan~ hahaha. :p

sume org cantik...!!! tapi bagi mas... sexy tak cantiklah!! hoooo~~

Ehehehe.. suka la ngan komen hgpa...ehehe.. xpa. aku just bagi situasi yang aku nampak... tpi, ada benarnya apa yang korang cakap... Statement aku dalam entry kali ni x plak mengatakan aku xsuka pada perempuan yang mahu cantik.. Kan?Ehe...

taste setiap org berbeza la..
tak semestinya cantik itu seksi..
seksi pon tak semestinya cantek maa..

Berpakaian seksi, tak semestinya cantik...
kadang-kadang, buat orang makin xnak pandang adalah...^____^

seksi tu panas api neraka

Sebarang komen amatlah dihargai.