Selepas konvo...

Setelah beberapa lama sibuk dengan perjumpaan bersama sabahat UMS, nie baru sempat online untuk mengucapkan jutaan terima kasih pada smua member yang mendoakan kejayaan aku sampai dapat konvo pada tahun nie.. Thanks banyak2 pada mak n abah, atas segala semangat & dorongan yang diberikan...Thanks gak pada yo, Mas, Syuhada, Nur, Belle, Hafiz, Lola, Nana, Michelle, Beckie yang sudi bagi ak bunga, bear dan bantal peluk sempena konvo ritu...

Mungkin kini ak rasa kurang selesa untuk online lelama... Masih sayu dengan proses perpisahan dengan member serta junior di UMS. Semoga lepas nie diberikan kelapangan untuk berjumpa dengan kalian dan lebih banyak perkongsian dapat kita jalankan.

Jutaan ampun dan maaf dipanjatkan sekiranya wujud kesalahan dan tindakan yang menyakitkan hati anda semua... Pengalaman bersama di UMS merupakan satu kenangan yang paling aku ingati kerna inilah saat yang menambah perisa matang dalam hidup aku.

Insyallah aku akan start keja minggu depan. Kesibukan untuk menstabilkan situasi hidup bekerja di tempat orang perlukan sedikit masa dan pengorbanan yang besar.. Mungkin juga tiada update untuk tempoh tertentu sehinggalah aku berjaya stabilizekan diri aku di sana...
Diriku
October 15, 2009
2

Comments

  1. Aku minta maaf banyak2 ak xdpt jumpa ko.ak ada gak cari ko.masa ko konvo ak nk dtg.tapi korg klua ak masuk dewan temankan kawan ak.dia dtg sorg2.

    lal halalkan makan minum ak.xtau bila lagi kita dpt jumpa.kalau jumpa pon mungkin suasana suda bbeza...

    ReplyDelete
  2. sama2...really miss our memories at UMS...rasa macam kejap jak dah 3 tahun...padahal masa study rasa nak cepat abis sebab tension ngan asgment + tesis yang banyak giler..Tapi bila balik semenanjung semalam rasa syahdu giler sebab maybe nie kali terakhir berjumpa ngan kawan2..adoi..memang susah nak biasakan diri

    ReplyDelete

Post a Comment

Sebarang komen amatlah dihargai.

Search

Popular Posts

Rasis / Racist: Apa, Siapa dan Banyak mana?

Isu perkauman kini semkin hari semakin panas. Bila mana yang Melayu nak pertaha…

3 jenis tindakan yang mendatangkan bahagia di masa hadapan

Sejak dua menjak ni, semakin ramai yang ditemui mengalami masalah kurang bahagi…

Pertahankan keamanan yang kita ada!

Kisah kematian dua beranak ketika cuba merentas sempadan Mexico - Amerika Sya…

Maksud sebenar “belajar pandai-pandai supaya hidup senang”

Sejak kecil, kita kerap kali dipesan oleh mak bapa tentang kepentingan untuk be…

Nikmat jadi orang malas!

Sejak zaman sekolah, kita akan kenal dengan individu yang dilabel sebagai pemal…