The 9 Tots... Dan Besday ABAH....

Ari nie dalam sejarah ialah tarikh lahir adik yang paling manja tahap max dalam 9 beradik, iaitu Masturah Mohd Nadzari.... Hepi besday aku ucapkan..

Teringat plak sambutan Jubli Emas besday bapak aku 29 Ogos yang lalu.... Sama ja besday ngan MJ....Ahaha... Hepy besday abah... Aku semangat tunggu abah balik umah untuk wish besday kat abah....Ehehe.. Moga abah sentiasa hensem & bertenaga untuk pastikan family kita sentiasa happening & mendapat keredhaan Allah... Amin...


OK, kembali ke topic asal, aku dah dapat mimpi yang mengatakan team 9 beradik perlu dijenamakan dengan lebih elegan dan tampak up to date... Aku mencadangkan nama The 9 tOts....Apa pandangan adik beradik???? Jerit setuju kalo suka kat bahagian komen...

Kalo XSETUJU, tolong jerit xsetuju dalam bahagian komen dan PASTIKAN anda berikan option len untuk nama kita... 9 Beradik macam ceta cina plak. The 10 Brothers...Ahaha... Jadi, aku tengah semangat nak pikir nie.. Anda, bila lagi???
Diriku
August 31, 2009
3

Comments

  1. haha...ada x nama yg lebih elegan???

    Happy Birthday to abah gak..

    ReplyDelete
  2. Bagi la cadangan.... Kalo x, I guna nama nie ja...Wahaha

    ReplyDelete
  3. apa maksud 9 Tots???
    bagi penjelasan ckit..

    ReplyDelete

Post a Comment

Sebarang komen amatlah dihargai.

Search

Popular Posts

Upacara mengejar ayam menggunakan teknologi 'dron'

Kalau dah namanya ayam kampung, memang sukar untuk kita bermesra ataupun mendek…

Nikmat jadi orang malas!

Sejak zaman sekolah, kita akan kenal dengan individu yang dilabel sebagai pemal…

Pernah try boba versi mamak Penang?

Ini cerita best masa kami balik Penang baru-baru ni. Aku saja la pi jumpa…

Kalau takda pasukan, kita gerak dulu !

Saya masih ingat kali pertama berjumpa dengan manusia penuh…

Hebat!