Sejarah mungkin berulang?

Adakah sejarah aku berada di sini akan berulang??? Macam mustahil...

Namun, sejarah ini aku rasa tetap akan berulang tidak pada aku, tapi mungkin pada orang lain..

Hidup ni bagaikan roda.. Sekejap kita di atas, sekejap kita di bawah... Macam tue jugak bila tido... Kadang2 bantal ada di bawah kepala.. Kadang2 bantal ada atas kita...

Setiap hari kta akan melakarkan sejarah dalam hidup kita...Kalo kita tido sepanjang ari, ia turut sejarah dalam hidup kita...

Adakah ia akan berulang??? Ya, mungkin. Tapi biasanya tidak pada kita.. Tpi pada orang lain... Ada juga kemungkinan ia berulang pada generasi lain...

Nikmati hari ini dengan gembira.. Xperlu ia dipersiakan...


*Teringat lagu Sejarah Mungkin Berulang - New Boys...Macam ada orang penah minat abes dengan New Boys nie...wahaha...
Hepy Besday wat Nadiah Abdul Rashid atas sambutan hari tuanya....Spesel dari hilalazmi...ahaha
Diriku
July 26, 2009
2

Comments

  1. hahaha...sejarah sama ada berulang or tidak depends pada kita sama ada nak sejarah tue berulang atau tidak. dublin...columbia...y dublin...

    ReplyDelete
  2. lagi 1, jgn lupa ole2 utk diri ini..hehehehehehe...

    ReplyDelete

Post a Comment

Sebarang komen amatlah dihargai.

Search

Popular Posts

Upacara mengejar ayam menggunakan teknologi 'dron'

Kalau dah namanya ayam kampung, memang sukar untuk kita bermesra ataupun mendek…

Sedap Weh meraikan Nasi Lemak melalui Google Malaysia

Nasi Lemak merupakan sejenis makanan yang paling kuat pengaruhnya sebagai ejen …

Pertahankan keamanan yang kita ada!

Kisah kematian dua beranak ketika cuba merentas sempadan Mexico - Amerika Sya…

Pentingnya ambil tahu hal jiran...

Kejadian kehilangan kanak-kanak semakin hari semakin menjadi-jadi. Ia menjadi…

Persediaan menjadi boss

Sekejap sahaja kita dah masuk bulan Mac. Ia merupakan bulan terakhir untuk su…

Hebat!