Sejarah mungkin berulang?

Adakah sejarah aku berada di sini akan berulang??? Macam mustahil...

Namun, sejarah ini aku rasa tetap akan berulang tidak pada aku, tapi mungkin pada orang lain..

Hidup ni bagaikan roda.. Sekejap kita di atas, sekejap kita di bawah... Macam tue jugak bila tido... Kadang2 bantal ada di bawah kepala.. Kadang2 bantal ada atas kita...

Setiap hari kta akan melakarkan sejarah dalam hidup kita...Kalo kita tido sepanjang ari, ia turut sejarah dalam hidup kita...

Adakah ia akan berulang??? Ya, mungkin. Tapi biasanya tidak pada kita.. Tpi pada orang lain... Ada juga kemungkinan ia berulang pada generasi lain...

Nikmati hari ini dengan gembira.. Xperlu ia dipersiakan...


*Teringat lagu Sejarah Mungkin Berulang - New Boys...Macam ada orang penah minat abes dengan New Boys nie...wahaha...
Hepy Besday wat Nadiah Abdul Rashid atas sambutan hari tuanya....Spesel dari hilalazmi...ahaha
Diriku
July 26, 2009
2

Comments

  1. hahaha...sejarah sama ada berulang or tidak depends pada kita sama ada nak sejarah tue berulang atau tidak. dublin...columbia...y dublin...

    ReplyDelete
  2. lagi 1, jgn lupa ole2 utk diri ini..hehehehehehe...

    ReplyDelete

Post a Comment

Sebarang komen amatlah dihargai.

NCIGNOW2

Search

Popular Posts

Pengalaman di Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM)

Kata kunci Universiti Pertahanan Nasional Malaysia, UPNM selama ini hanya menda…

Sakit perut yang menyeksakan..

Hari Jumaat yang lalu, 18 Julai 2008. Aku mengalami sakit perut yang dah tahap …

Perusahaan bahagia

Ada banyak hari duka, Isnin siku di muka, Selasa muncung bagai menge…

Upacara mengejar ayam menggunakan teknologi 'dron'

Kalau dah namanya ayam kampung, memang sukar untuk kita bermesra ataupun mendek…

Masa untuk lebihkan bersyukur

Dunia media ternyata menerima pukulan hebat akibat derasnya arus gangg…

Hebat!