Wednesday, June 3, 2009

Seminggu di AMU..

Hari nie dah genap seminggu kami dok kat Aligarh Muslim University (AMU) nie... Dan dah seminggu makan breakfast roti 4 keping dengan omelet + teh o.... Seminggu jugak kami dah dok kat Guset House No 1....

Setakat nie kami dah wat macam2.. Kesemuanya based pada kimia..Sediakan standard solution, nak kira normality, biodegradation, dan lain2...

Keadaan plak amat panas... Macam umah kita yang berwap panasnya.. Maybe 1. setngah kali lebih dari tue... Bila dok kat panas ja dalam 5 - 10 minit, baju dah jadi panas macam kena iron...Tahan ja.. Tapi nasib ada bli sunblock cream..

Pasal solat plak, waktu dia kadang keliru... Sbb ada masjid sebelah kadang2 azan awal sangat.. Kadang2 lambat sangat.. Xtau ikut time mana... Tapi, yang wajib tetap kena wat...

Xdak apa len yg nak ceta untuk hari nie, Insyaallah esok akan bagi entry yang ada gamba lagi untuk ditengok...Hari nie, rehat jap gamba untuk share..Haha...

3 comments

nt post gambar ehh...nk tgkkk!!! hehe

ok, aku tetap menunggu cerita dari india...walaupun tak dapat g sekurangnya dapat tahu pengalman pun dah ok...k

wah2...best betui kat India..jangan jadi orang sana dah la...hehe...update selalu k...

Take care

Sebarang komen amatlah dihargai.