Press Conference with A.R. Rahman

Semalam, Ahad, diadakan konvokesyen ke 59 AMU.... Dalam konvokesyen kali nie satu doktor falsafah kehormat diberikan kepada A.R. Rahman.. Ala, mamat nie merupakan k0mposer muzik dan produser muzik untuk filem ""Slumdog Millionaire" yang dah menang banyak dalam anugerah oscar bebaru nie....Kalo korang xberapa tau tentang dia, just google ja k...

Selepas mendapat penganugerahan doktor falsafah kehormat tue, satu sidang media diadakan di Guest House No.1 di mana tempat kami 5 orang menginap.. Dah alang2 kat sini, apa lagi.. aku pon berlagak macam reporter la jugak... Nie sket gamba yang terbaik wok yang aku dapat tangkap...Actually ada lebih dari 20 snap.. Tapi, yang terbaik udah ler..Kan??ehe..Layan...



Bahagian yang best ialah kat luar guest house nie.. aku tengok ada 5 "lori" yang wat live broadcast untuk sidang media yang wat kat guest house nie... Pergh.. memang semangat... Tengok la media dia cmna punya banyak.. Cmna punya excited wat keja.. Kalo bleh smua benda nak live.. Camni baru la best....



Hiburan
June 8, 2009
0

Comments

NCIGNOW2

Search

Popular Posts

Pengalaman di Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM)

Kata kunci Universiti Pertahanan Nasional Malaysia, UPNM selama ini hanya menda…

Sakit perut yang menyeksakan..

Hari Jumaat yang lalu, 18 Julai 2008. Aku mengalami sakit perut yang dah tahap …

Perusahaan bahagia

Ada banyak hari duka, Isnin siku di muka, Selasa muncung bagai menge…

Upacara mengejar ayam menggunakan teknologi 'dron'

Kalau dah namanya ayam kampung, memang sukar untuk kita bermesra ataupun mendek…

Hapuskan usahawan perasuah!

Ketika sambutan ambang tahun baharu 2020 baru-baru ini, ada antara sahab…

Hebat!