Press Conference with A.R. Rahman

Semalam, Ahad, diadakan konvokesyen ke 59 AMU.... Dalam konvokesyen kali nie satu doktor falsafah kehormat diberikan kepada A.R. Rahman.. Ala, mamat nie merupakan k0mposer muzik dan produser muzik untuk filem ""Slumdog Millionaire" yang dah menang banyak dalam anugerah oscar bebaru nie....Kalo korang xberapa tau tentang dia, just google ja k...

Selepas mendapat penganugerahan doktor falsafah kehormat tue, satu sidang media diadakan di Guest House No.1 di mana tempat kami 5 orang menginap.. Dah alang2 kat sini, apa lagi.. aku pon berlagak macam reporter la jugak... Nie sket gamba yang terbaik wok yang aku dapat tangkap...Actually ada lebih dari 20 snap.. Tapi, yang terbaik udah ler..Kan??ehe..Layan...



Bahagian yang best ialah kat luar guest house nie.. aku tengok ada 5 "lori" yang wat live broadcast untuk sidang media yang wat kat guest house nie... Pergh.. memang semangat... Tengok la media dia cmna punya banyak.. Cmna punya excited wat keja.. Kalo bleh smua benda nak live.. Camni baru la best....



Hiburan
June 8, 2009
0

Comments

Search

Popular Posts

Maksud sebenar “belajar pandai-pandai supaya hidup senang”

Sejak kecil, kita kerap kali dipesan oleh mak bapa tentang kepentingan untuk be…

Upacara mengejar ayam menggunakan teknologi 'dron'

Kalau dah namanya ayam kampung, memang sukar untuk kita bermesra ataupun mendek…

Kalau takda pasukan, kita gerak dulu !

Saya masih ingat kali pertama berjumpa dengan manusia penuh…

Sedap Weh meraikan Nasi Lemak melalui Google Malaysia

Nasi Lemak merupakan sejenis makanan yang paling kuat pengaruhnya sebagai ejen …

Mari kita belajar daripada kisah taubat Barisan Nasional

Kejayaan Barisan Nasional untuk merampas kembali kerusi Dewan Undangan Negeri S…

Hebat!