Press Conference with A.R. Rahman

Semalam, Ahad, diadakan konvokesyen ke 59 AMU.... Dalam konvokesyen kali nie satu doktor falsafah kehormat diberikan kepada A.R. Rahman.. Ala, mamat nie merupakan k0mposer muzik dan produser muzik untuk filem ""Slumdog Millionaire" yang dah menang banyak dalam anugerah oscar bebaru nie....Kalo korang xberapa tau tentang dia, just google ja k...

Selepas mendapat penganugerahan doktor falsafah kehormat tue, satu sidang media diadakan di Guest House No.1 di mana tempat kami 5 orang menginap.. Dah alang2 kat sini, apa lagi.. aku pon berlagak macam reporter la jugak... Nie sket gamba yang terbaik wok yang aku dapat tangkap...Actually ada lebih dari 20 snap.. Tapi, yang terbaik udah ler..Kan??ehe..Layan...



Bahagian yang best ialah kat luar guest house nie.. aku tengok ada 5 "lori" yang wat live broadcast untuk sidang media yang wat kat guest house nie... Pergh.. memang semangat... Tengok la media dia cmna punya banyak.. Cmna punya excited wat keja.. Kalo bleh smua benda nak live.. Camni baru la best....



0 comments:

Sebarang komen amatlah dihargai.