Press Conference with A.R. Rahman

Semalam, Ahad, diadakan konvokesyen ke 59 AMU.... Dalam konvokesyen kali nie satu doktor falsafah kehormat diberikan kepada A.R. Rahman.. Ala, mamat nie merupakan k0mposer muzik dan produser muzik untuk filem ""Slumdog Millionaire" yang dah menang banyak dalam anugerah oscar bebaru nie....Kalo korang xberapa tau tentang dia, just google ja k...

Selepas mendapat penganugerahan doktor falsafah kehormat tue, satu sidang media diadakan di Guest House No.1 di mana tempat kami 5 orang menginap.. Dah alang2 kat sini, apa lagi.. aku pon berlagak macam reporter la jugak... Nie sket gamba yang terbaik wok yang aku dapat tangkap...Actually ada lebih dari 20 snap.. Tapi, yang terbaik udah ler..Kan??ehe..Layan...



Bahagian yang best ialah kat luar guest house nie.. aku tengok ada 5 "lori" yang wat live broadcast untuk sidang media yang wat kat guest house nie... Pergh.. memang semangat... Tengok la media dia cmna punya banyak.. Cmna punya excited wat keja.. Kalo bleh smua benda nak live.. Camni baru la best....



Hiburan
June 8, 2009
0

Comments

Search

Popular Posts

Rasis / Racist: Apa, Siapa dan Banyak mana?

Isu perkauman kini semkin hari semakin panas. Bila mana yang Melayu nak pertaha…

Pengalaman di Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM)

Kata kunci Universiti Pertahanan Nasional Malaysia, UPNM selama ini hanya menda…

3 jenis tindakan yang mendatangkan bahagia di masa hadapan

Sejak dua menjak ni, semakin ramai yang ditemui mengalami masalah kurang bahagi…

Tip kurangkan anak tengok gajet!

Bila dah jadi bapak, banyak perkara perlu kita beri perhatian. Nak cari duit …

Nikmat jadi orang malas!

Sejak zaman sekolah, kita akan kenal dengan individu yang dilabel sebagai pemal…