Tagged by Miss Norti...


1. Letakkan gambar profile anda



2. Terangkan maksud gambar itu..


3. Kenapa pilih atau letak gambar itu..

Sebabnya time ni aku g makan pizza sempena besday sorang budak kos aku.... Nie kat Pizza 1b....Sedap gila makan pizza...dah la tengah lapaq gila time skang nie...Lagipun warna yang ada di sekitar gambar nie seolah-olah memberikan keceriaan dalam hidup aku...hoho..memang best..Lagipun time nie style rambut aku yang paling best yang aku pernah ada..Mungkin laa...hoho...

4. Tag 5 blogger - ..

*maleh nak tag sesapa. Pasal aku xsuka ditag oleh sesiapa... Melainkan orang2 yang aku anggap penting....Wahaha....
Diriku
May 1, 2009
1

Comments

  1. TQ for ur time Hilal..

    Good luck di luar sana, keep in touch yer...

    Cheers

    ReplyDelete

Post a Comment

Sebarang komen amatlah dihargai.

NCIGNOW2

Search

Popular Posts

Pengalaman di Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM)

Kata kunci Universiti Pertahanan Nasional Malaysia, UPNM selama ini hanya menda…

Sakit perut yang menyeksakan..

Hari Jumaat yang lalu, 18 Julai 2008. Aku mengalami sakit perut yang dah tahap …

Perusahaan bahagia

Ada banyak hari duka, Isnin siku di muka, Selasa muncung bagai menge…

Upacara mengejar ayam menggunakan teknologi 'dron'

Kalau dah namanya ayam kampung, memang sukar untuk kita bermesra ataupun mendek…

Kalau hidup ni manis sepanjang jalan pun tak sedap jugak!

Kehadiran tahun 2020 memang sangat mengujakan! Ya la, angka 2020 ni merup…

Hebat!