Konsert Akhir AF7.....

Alhamdulillah aku berpeluang jugak g layan konsert akhir AF7 kat Stadium Putra Bukit Jalil...Haha....Satu pengalaman yang best & konsert yang puas. Sound system yang meletop! Artis yang mai masa konsert tue pon supporting abes...Misi utama untuk  sana pon tercapai jugak. Dapat jmpa Sarimah...wahaha....Nie yang paling best. Dah tue, dapat la tgk dengan mata kepala sendiri cmna production team astro wat keja masa konsert final nie.. Team production nie agak aktif la..pueh ati tgk..ehe...

Xdak apa yang dapat aku nak kata lagi.. Yang penting nie gamba yang aku nak share untuk tatapan hangpa smua...wahahaha...Klik kat gamba kalo nak tgk gamba nie dalam keadaan besaq sket...



















































































































Selamat menjamu mata tengok gamba2 nie ok... Akhirnya aku mendapat kepuasan diri yang aku dah lama tunggu sejak tahun lepas...ahaha...
Diriku
May 18, 2009
7

Comments

  1. wah bukan main lagi....
    jangan lupa undi hilal untuk af8..

    jangan lagho....hehe

    ReplyDelete
  2. yup jangan lupa ngundi hilal ramai2 untuk konsert seterusnyer....hahahahaha

    ReplyDelete
  3. lal bagi aku hang mmg nyestos.....
    n y penting jgn lagho....

    ReplyDelete
  4. mesti ar yakin lal
    yakin boleh! untuk my best friend

    ReplyDelete
  5. wah peminat AF tul lerr...:)

    Hilal tu plak dah bsedia ker ngan dunia baru...

    all the best to u...

    convo nanti jgn lupa blanja noo..

    cheers

    ReplyDelete

Post a Comment

Sebarang komen amatlah dihargai.

NCIGNOW2

Search

Popular Posts

3 pengalaman pelik jadi bapa di tahun 2020

Tahun 2020 melengkapkan kehidupan aku sebagai bapak selama lebih empat tahun. D…

Selain kawalan kendiri, seksaan kendiri juga perlu diberi perhatian

Hidup kita perlukan disiplin. Melalui disiplin segala laluan hidup biasanya aka…

Perusahaan bahagia

Ada banyak hari duka, Isnin siku di muka, Selasa muncung bagai menge…

Jaga sempadan negara bukan time COVID-19 semata-mata

Perkembangan daripada Op Benteng bakal menjadi bualan hangat sebaik saja PKPP (…

Menghampiri jam ke 2,000 Perintah Kawalan Pergerakan PKP

Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) mula dikuat kuasa pada 18 Mac lalu. Ketika aw…

Hebat!