Kolej Matrikulasi Pahang...


Tadi jam 9malam aku, abah n mak selamat sampai umah lepas g anta Aisha...Alhamdulillah dia dapat sambung study kat Kolej Matrikulasi Pahang... Maka jadi junior Afiq la adik aku nie..wahaha... Tapi apa rekod baru aku ialah aku menjadi driver utk bapak aku drive dari Penang sampai la ke Kuantan...Sebelum g Kuantan untuk cari tempat berteduh, kami singgah dlu kat Gambang untuk tengok la kat mana tempat KMPh nie dok... Lepas tue, kami pon p check-in  kat Shahzan Inn btul2 kat tengah town..

Aisha dah selamat la mendaftar sebagai budak KMPh...Wahaha... So, aku skang dah ada kat umah dah ponk...Letih Drive tadi.. tahap nak meletup mata nie menahan ngantuk...So, bajet nak tido...Layan diari dulu jap..Ehe....


Diriku
May 11, 2009
4

Comments

  1. Alhamdulillah..slmt gak hnta aishah kat pahang..mdh2an dia dpt blajar ngn bek kat sana..

    Abg jdi drver smentara orait la tue, kan lama tak sama2 ngn fmly jenjalan-penat mmg la jauh kn..tpi at least ada masa bsama2 ehee..rindu lak suasana kat penang..huu

    ReplyDelete
  2. wa..Kmph...junior aku gak ni...
    Bangga menjadi ex-kmph...
    wa..berbangga kat blog ko jap er lal..

    ReplyDelete
  3. tahniah to aisha dan didoakan selamat maju jaya...

    p/s: jgn jadi cam abg lal dah la...haha

    ReplyDelete

Post a Comment

Sebarang komen amatlah dihargai.

Search

Popular Posts

Upacara mengejar ayam menggunakan teknologi 'dron'

Kalau dah namanya ayam kampung, memang sukar untuk kita bermesra ataupun mendek…

Sedap Weh meraikan Nasi Lemak melalui Google Malaysia

Nasi Lemak merupakan sejenis makanan yang paling kuat pengaruhnya sebagai ejen …

Pertahankan keamanan yang kita ada!

Kisah kematian dua beranak ketika cuba merentas sempadan Mexico - Amerika Sya…

Pentingnya ambil tahu hal jiran...

Kejadian kehilangan kanak-kanak semakin hari semakin menjadi-jadi. Ia menjadi…

Hebat!