Kolej Matrikulasi Pahang...


Tadi jam 9malam aku, abah n mak selamat sampai umah lepas g anta Aisha...Alhamdulillah dia dapat sambung study kat Kolej Matrikulasi Pahang... Maka jadi junior Afiq la adik aku nie..wahaha... Tapi apa rekod baru aku ialah aku menjadi driver utk bapak aku drive dari Penang sampai la ke Kuantan...Sebelum g Kuantan untuk cari tempat berteduh, kami singgah dlu kat Gambang untuk tengok la kat mana tempat KMPh nie dok... Lepas tue, kami pon p check-in  kat Shahzan Inn btul2 kat tengah town..

Aisha dah selamat la mendaftar sebagai budak KMPh...Wahaha... So, aku skang dah ada kat umah dah ponk...Letih Drive tadi.. tahap nak meletup mata nie menahan ngantuk...So, bajet nak tido...Layan diari dulu jap..Ehe....


Diriku
May 11, 2009
4

Comments

  1. Alhamdulillah..slmt gak hnta aishah kat pahang..mdh2an dia dpt blajar ngn bek kat sana..

    Abg jdi drver smentara orait la tue, kan lama tak sama2 ngn fmly jenjalan-penat mmg la jauh kn..tpi at least ada masa bsama2 ehee..rindu lak suasana kat penang..huu

    ReplyDelete
  2. wa..Kmph...junior aku gak ni...
    Bangga menjadi ex-kmph...
    wa..berbangga kat blog ko jap er lal..

    ReplyDelete
  3. tahniah to aisha dan didoakan selamat maju jaya...

    p/s: jgn jadi cam abg lal dah la...haha

    ReplyDelete

Post a Comment

Sebarang komen amatlah dihargai.

Search

Popular Posts

Upacara mengejar ayam menggunakan teknologi 'dron'

Kalau dah namanya ayam kampung, memang sukar untuk kita bermesra ataupun mendek…

Raya yang laju dan menderu....

Sawang yang terkumpul di blog ni semakin membimbangkan.  Terdapat banyak pos…

Di mana kepentingan Sidang Kemuncak Copenhagen 2009?

Semalam tamatnya Sidang Kemuncak Bangsa-Bangsa Bersatu (PBB) diCopenhagen, Den…

Maksud sebenar “belajar pandai-pandai supaya hidup senang”

Sejak kecil, kita kerap kali dipesan oleh mak bapa tentang kepentingan untuk be…

Rasis / Racist: Apa, Siapa dan Banyak mana?

Isu perkauman kini semkin hari semakin panas. Bila mana yang Melayu nak pertaha…