Sinusitis..


Adoi... Dah lama aku xupdate blog nie... Sakit jiwa plak rsanya.. Memalam cmnie xleh nk tido plak bila terfikir blog yg lama xupdate. Walhal asignment ngan write up utk thesis pon xabes lagi..huhu...Jadi, aku amek keputusan untuk update blog jap sementara mencari bahan tambahan untuk perbincangan thesis aku..

Kelmarin (Isnin) aku g Poliklinik Permai kat Kingfisher ngan Yaya untuk tujuan review balik kes sinusitis yang doktor klinik ni mintak aku sentiasa review setiap bulan. Bulan Mac ritu merupakan bulan yang teramat bz utk aku sampai xsempat nk g klinik. Jadi, aku pon p la review hari isnin bebaru nie. Tros kena marah ngan doktor tue sebab x review ikut masa yang ditetapkan. Kata dia sinusitis aku ni dah kronik.

Mana xkroniknya.. Sejak ahad ari tue, lepas dinner HEP, aku balik bilik ja mata aku dah mula gatal2... Xkira lagi gatal yang teramat kat dalam hidung ni..Adoi la..Aku g jmpa doktor, dia bagi aku ubat demam selesema ngan ubat SPRAY dalam hidung.. Ubat paling seksa utk aku guna...

Tros semangat aku untuk wat semua benda jadi macam enjin yang dah meletup akibat full throttle.Tengah berusaha menyelamatkan keadaan la skang nie...Diharapkan semua keja aku dapat diapkan dalam masa yang ditetapkan dan menghabiskan sem ni dengan cemerlang. Kepada member2 yang telah SUSAH akibat aku xreply msg or xangkat call.. Harap jangan marah aku.. Btul2 xdapat nk bangun pasal nak menahan keGATALan yang teramat...

Sekian buat masa nie... aku akan sentiasa berusaha untuk update blog di samping siapkan keja aku.. Doakan semoga aku sentiasa sihat & bertenaga untuk semua nie... Insyaallah..
Diriku
April 7, 2009
9

Comments

  1. salam....sian ko lal....kuatkan semangat ye...insyalallah kami kawan2 sentiasa doakan ko cht dan dpmdhkan segale urusan mu kawan....
    hilal boleh!!!

    ReplyDelete
  2. ala la ciannye die..sakit ye..byk2 bersabar ek.InsyAllah kan sembuh..

    ReplyDelete
  3. Salam
    x sihat rupenye ang
    jangan lupa makan ubat
    doktor jgn lupe jumpe nnti kene marah lagi
    jaga kesihatan,kan x lama g nak final exam
    nway, take care ah :)

    ReplyDelete
  4. sinusitis tu apa lal??
    ala kesian ko,patut la nampak lain jer ko,tp tetap selalu senyum kan...cayok2...jangan putus semangat k...truskan berjuang...ada hikmah disebalik kejadian tu k....jngan lupa slalu jumpa doktor tu k....

    ReplyDelete
  5. beklah member2 skalian...huhu..letih jgak menahan GATAL nie..huhu...Nie la nama dia menggatal lebih...

    ReplyDelete
  6. salam...
    jangan lupa cuba petua yang su cakap tadi ek...mana tau insyaallah dapat mengurangkan...
    satu lagi makan tu biar la berpantang ckit...ni tak semua hentam...

    ReplyDelete
  7. huhuhu..sori T_T saja xkcw 2,3 ari ni..yo tau abg lal bz..huu..mudah2an cpt sembuh ya..

    ..ubat jangan lupa tau:c

    ReplyDelete
  8. lor hang xsihat ka?
    jom g on9....

    ReplyDelete

Post a Comment

Sebarang komen amatlah dihargai.

Search

Popular Posts

Pertahankan keamanan yang kita ada!

Kisah kematian dua beranak ketika cuba merentas sempadan Mexico - Amerika Sya…

Upacara mengejar ayam menggunakan teknologi 'dron'

Kalau dah namanya ayam kampung, memang sukar untuk kita bermesra ataupun mendek…

Pernah try boba versi mamak Penang?

Ini cerita best masa kami balik Penang baru-baru ni. Aku saja la pi jumpa…

Pentingnya ambil tahu hal jiran...

Kejadian kehilangan kanak-kanak semakin hari semakin menjadi-jadi. Ia menjadi…

Kalau takda pasukan, kita gerak dulu !

Saya masih ingat kali pertama berjumpa dengan manusia penuh…

Hebat!