Transformasi bermula!


Nampaknya semangat aku untuk berubah kepada yang lebih rajin semakin membuak-buak... Tak tau kenapa, mungkin sebab kuasa transformasi dalam diri dah bertambah...Mungkin ya... Namun, semuanya datang dari Allah yang memberikan aku ilham untuk jadi lebih rajin dalam perjuangan... Justeru itu, aku memulakan transformasi diri dengan tukar template blog aku kepada apa yang terjadi skang..


Apa pendapat hangpa smua???? Ok ka??? Tinggalkan komen anda..
Diriku
March 12, 2009
6

Comments

  1. first komen...hehe

    Rajin sungguh tukar layout...memang blogger terbaik..patut la orang suka lawat blog lal..

    nampak damai jak layout baru nih..

    ReplyDelete
  2. Yeeha...Dapat 1st komen sejak template baru!!! Tahniah!!! smoga orang suka datang jenguk blog nie...ehe

    ReplyDelete
  3. Hijau = sekitar kita...
    Kita kan budak sains sekitaran.. apa la cton....Xsemangat kos langsung! hahaha

    ReplyDelete
  4. seperti i katakan...semangat membara, tranformasi, or membuak2 pun...yang penting do it k...jangan asyik duk dalam diri jer, luahkan dengan fizikal k...hehehehehhehe

    ReplyDelete
  5. beklah.kena buktikan secara fizikal...

    ReplyDelete

Post a Comment

Sebarang komen amatlah dihargai.

Search

Popular Posts

Kenapa passport Malaysia Tidak SAH di Israel?

Beberapa hari lepas, seramai 67 orang Pasukan Misi Bantuan Kemanusiaan KElab Pu…

Pengalaman di Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM)

Kata kunci Universiti Pertahanan Nasional Malaysia, UPNM selama ini hanya menda…

Salam merdeka!!!

Salam sambutan kemerdekaan ke 52... Maaf atas terlalu lama xupdate di blog nie…

2021 yang power!

Tahun 2021 ni sangat power! Mana taknya, sedar-sedar dah hujung bulan Januari d…

Sakit perut yang menyeksakan..

Hari Jumaat yang lalu, 18 Julai 2008. Aku mengalami sakit perut yang dah tahap …

Hebat!