Sokongan anda diperlukan!!


Assalamualaikum & salam sejahtera..


Sokongan anda diperlukan!!! Xperlu menjadi mana-mana ahli parti politik... Xkisah dari mana-mana kursus yang anda ambil!

Kita semua perlukan alam ini untuk meneruskan kehidupan.. Perubahan iklim & cuaca dunia semakin buruk & impaknya semakin terasa.

Tunjukkan sokongan anda untuk menjaga & memakmurkan bumi ini dengan MENUTUP LAMPU pada hari SABTU, 28 MAC 2009 pada jam 8.30-9.30 malam.

Dari sini kita dapat lihat betapa kesatuan manusia diperlukan dalam menjaga alam sekitar.


Rujuk http://earthhour.org.my/main.php
Alam Sekitar
March 24, 2009
3

Comments

  1. jom kita semua bergelap selama 1 jam...sokong

    ReplyDelete
  2. tapi sedih ar tak dapat join korang semua... su kat mesilau time tu..ada khidmat komuniti...huhu

    ReplyDelete

Post a Comment

Sebarang komen amatlah dihargai.

Search

Popular Posts

2021 yang power!

Tahun 2021 ni sangat power! Mana taknya, sedar-sedar dah hujung bulan Januari d…

Pengalaman di Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM)

Kata kunci Universiti Pertahanan Nasional Malaysia, UPNM selama ini hanya menda…

Apa maksud Normal Baharu atau Kebiasaan Baharu ?

Sejak Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) bermula pada 18 Mac 2020 yang lalu, keh…

Raya yang laju dan menderu....

Sawang yang terkumpul di blog ni semakin membimbangkan.  Terdapat banyak pos…

Sakit perut yang menyeksakan..

Hari Jumaat yang lalu, 18 Julai 2008. Aku mengalami sakit perut yang dah tahap …

Hebat!