Sokongan anda diperlukan!!


Assalamualaikum & salam sejahtera..


Sokongan anda diperlukan!!! Xperlu menjadi mana-mana ahli parti politik... Xkisah dari mana-mana kursus yang anda ambil!

Kita semua perlukan alam ini untuk meneruskan kehidupan.. Perubahan iklim & cuaca dunia semakin buruk & impaknya semakin terasa.

Tunjukkan sokongan anda untuk menjaga & memakmurkan bumi ini dengan MENUTUP LAMPU pada hari SABTU, 28 MAC 2009 pada jam 8.30-9.30 malam.

Dari sini kita dapat lihat betapa kesatuan manusia diperlukan dalam menjaga alam sekitar.


Rujuk http://earthhour.org.my/main.php
Alam Sekitar
March 24, 2009
3

Comments

  1. jom kita semua bergelap selama 1 jam...sokong

    ReplyDelete
  2. tapi sedih ar tak dapat join korang semua... su kat mesilau time tu..ada khidmat komuniti...huhu

    ReplyDelete

Post a Comment

Sebarang komen amatlah dihargai.

Search

Popular Posts

Upacara mengejar ayam menggunakan teknologi 'dron'

Kalau dah namanya ayam kampung, memang sukar untuk kita bermesra ataupun mendek…

Pernah try boba versi mamak Penang?

Ini cerita best masa kami balik Penang baru-baru ni. Aku saja la pi jumpa…

Nikmat jadi orang malas!

Sejak zaman sekolah, kita akan kenal dengan individu yang dilabel sebagai pemal…

Kalau takda pasukan, kita gerak dulu !

Saya masih ingat kali pertama berjumpa dengan manusia penuh…

Pertahankan keamanan yang kita ada!

Kisah kematian dua beranak ketika cuba merentas sempadan Mexico - Amerika Sya…

Hebat!