Monday, March 16, 2009

Kerja Lapangan Labuan Bahagian 1..


















Hujung minggu kali nie aku habiskan untuk perjalanan ke Labuan.. Untuk subjek Pengurusan Sisa Pepejal & Toksik, pensyarah aku wat kerja lapangan untuk kami aplikasikan perkara yang dibelajar dalam klas. Untuk fieldwork kali ni kami dibahagikan kepada 3 kumpulan. Sebabnya program sains sekitaran kali ni agak ramai iaitu 110 orang. jadi, 30 orang akan ke Labuan Crude Oil Terminal (LCOT), 30 lagi akan ke Labuan Supply Base (LSB) kedua-dua lokasi ini dimiliki oleh SHELL dan lagi lebih kurang 50 akan ke Hospital Labuan awal pagi nie untuk melihat sendiri kaedah pengurusan sisa yang ada di 3 lokasi ni.


Balik dari kerja lapangan nie, kami dikehendaki menyediakan laporan berupa "asignment" untuk dihantar kepad Pensyarah kami iaitu Dr Piakong Mohd Tuah..Apa pun, terima kasih untuk Dr, kerana sudi berusaha untuk bawa kami ke sini untuk tujuan kerja lapangan. Bukan mudah untuk menguruskan 110 orang.Diharapkan semuanya berjalan lancar pagi nie..Insyaallah..

5 comments

salam
lal, camna ngan lawatan ke labuan ari tu
best ka...
maaf la ari tu x tegur
lambai n tgk syak
hehe
lambai n tgk tu bukan masuk kategori tegur ka??
mana2 la

Huhu...sori su... Lal tgh kekurangan $$$.. So xdapat nk belikan untuk sesapa.. Malah untuk diri pon xbli...huhu

Tierah... Ala ok la lambai2 pon jadi la...Dapat jugak jmpa ngan Afiq kan???Haha.... Sori la... Lal pon agak kelam kabut dok sembang ngan roslan time tue...Xdapat nk g jmpa...

hua hua... paham jugak..
a'ah... dpt jugak jumpa balik ngan afiq fasi sy masa msm dulu... yg lain2 no comment...
lain da uper lal skrg... masa dulu first jumpa lain jer... maybe stail rambut dah tuka kot.. x tau la den

Sebarang komen amatlah dihargai.