Terima Kasih...

Assalamualaikum...

Nak ucapkan terima kasih banyak2 buat sabahat2 yang wat surprise + yang bagi ucapan & mendoakan yang baik sempena hari DUA DUA aku...ehe...Memang menakjubkan la angka DUA DUA nie...Macam2 ada....

Tapi, sejak hari DUA DUA ritu, aku sangat sibuk...Segalanya perlu dikejar sbb masa amat sempit...Asignment, thesis + midterm datang bertalu-talu plak...So, sampai tahap xsempat nak update blog...

Aku mendoakan kepada semua member, sahabat, cikgu2 dan semua yang mengenali aku agar sentiasa sihat, aman, tenteram & sentiasa diredhai Allah kerana hidup ni amat mencabar. Bukan senang untuk menjadi senang tetapi amat senang untuk jadi susah.Namun, mereka yang berjaya adalah mereka yang menyedari tanggungjawab di sebalik kebebasan yang dimiliki...

Nie saja yang sempat aku update untuk masa nie..."umspublic" wat hal plak.. Terpaksa update kat Megalab...Sekian...
Diriku
February 23, 2009
4

Comments

  1. HAPPY BELATED BIRTHDAY LAL..
    SEMOGA PANJANG UMUR AND MURAH REZEKI..
    AMIN!.....

    ReplyDelete
  2. sama2..
    moga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki...

    kalau ada ksempatan tahun depan nak buat lagi..hehe

    ReplyDelete

Post a Comment

Sebarang komen amatlah dihargai.

Hebat!

Search

Popular Posts

Raya yang laju dan menderu....

Sawang yang terkumpul di blog ni semakin membimbangkan.  Terdapat banyak pos…

Upacara mengejar ayam menggunakan teknologi 'dron'

Kalau dah namanya ayam kampung, memang sukar untuk kita bermesra ataupun mendek…

Pertahankan keamanan yang kita ada!

Kisah kematian dua beranak ketika cuba merentas sempadan Mexico - Amerika Sya…

Belajarlah daripada Spiderman!

Filem terbaru keluaran Marvel Studios, Spiderman: Far from Home merupakan filem…