Friday, February 6, 2009

Kalaulah aku ni superstar...

Memang susah bila membayangkan diri ini sebagai superstar.. Ala2 Mawi tue...

Nie cuma bayangkan & cuba untuk berada di satu kedudukan yang tidak dapat dibayangkan dengan baik oleh akal yang masih memerlukan ilmu ni...

Susah jugak bila jadi superstar ni, nak berjalan2 ronda2 shopping complex ka... nak p makan ngan kawan2 confirm kita akan jadi perhatian orang sekeliling. Dah tu, bila berjalan ja.. Ada saja orang yang panggil "Hilal!!!" kena la Hai balik kat orang.. Nanti bila kita x reply ka apa ka..confirm kena tuduh sombong...

Bila time wat show plak.. Nanti bila nak sampai tue, smua body guard pulun nak jaga..Yang penonton plak, xhenti dok jerit.. Macam2 jeritan la... Tahan ja la... Bila dah nak rehat jap semenara member len wat persembahan, aku kena kurung kat bilik blakang pentas tue.. Dengan air cond yang kuat terpasang bagi keringkan peluh yang dah mula kuar kat merata celah aku ni...

Bila persembahan abes, aku terpaksa p makan (yang disponsor) dan trus balik bilik hotel untuk berehat & bersedia untuk esok pulak... Kalau lokasi show tu tempat yang aku xpernah pi, rugi la..xdapat nak berjalan sekeliling tempat tue... Show manager biasa x bagi aku berjalan..huhu...

Xkisah pulak dengan ceta kehidupan peribadi aku lagi.. Kalo aku g kuar ngan member pompuan ja.. Wartawan kata skandal... Kalo kuar ngan kawan laki plak.. Kata aku ni songsang...huhu.. Segala pergerakan menjadi salah & serba xkena..


Nie cuma bayangan ja kalo la aku jadi superstar.. Sangat xbest kehidupan bila jadi superstar. Hanya dapat populariti. Duit plak akan dapat bila show banyak & album laris...Huhu... Jadi, perlukah aku join AF???? Aku cadangkan untuk diri aku... Xpayah la....hahaha...

3 comments

btul!!!
ehehe...
ada dua tiga org yg ak knal dkt u ni sbb rokok...
ehehehe
rokok mrapatkn hubungan silaturrahim...

Sebarang komen amatlah dihargai.