Pengalaman yang bercampur..

Alhamdulillah...Skang nie dah ada balik kat Malaysia. Di KLIA....Dapat jugak menghirup udara Malaysia balik..Seksa di negara orang memang memberikan 1001 pengalaman yang berharga untuk memberikan kita peringatan bahawa apa yang kita ada sudah cukup.

Sesampainya tadi jam 4.55pagi waktu Malaysia dari Brisbane, Australia sangat membahagiakan. Saat pesawat mendarat saja, dirasakan sangat membahagiakan. Insyaallah dalam entry selepas ni, saya akan melaporkan apa yang terjadi secara keseluruhan dan spesifik sesuai dengan objektif utama untuk mencari pengalaman sebanyak mungkin dan dikongsi bersama dengan rakan2 & sahabat yang ada di sekeliling saya.

First impression yang membahagiakan di Malaysia ialah, kemudahan free Wifi ada di airport Malaysia...Kalah Airport Brisbane ataupun Melbourne...
Pendapat
January 20, 2009
2

Comments

  1. salam ziarah saudaraku Hilal...
    KKIP bakal menubuhkan satu kelab debat KKIP yang diberi nama PERSADA KKIP.....bertujuan untuk membawa kegemilangan kepada KKIP dalam Arena debat di UMS mahupun luar UMS...
    penubuhan ini ibarat atau simbolik kepada penubuhan kelab gergasi bola sepak terkenal iaitu CHELSEA kerana kami mempunyai persamaan dari segi warna iaitu biru...hehe....

    sila lawat blog akmi ye lal...
    www.persadakkip.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. untuk makluman
    www.nivyanpazza.blogspot.com

    telah bertukar ke

    www.nivyanfazza.blogspot.com

    maaf di atas segala kesulitan...
    harap maklum....

    ReplyDelete

Post a Comment

Sebarang komen amatlah dihargai.

Search

Popular Posts

Pertahankan keamanan yang kita ada!

Kisah kematian dua beranak ketika cuba merentas sempadan Mexico - Amerika Sya…

Upacara mengejar ayam menggunakan teknologi 'dron'

Kalau dah namanya ayam kampung, memang sukar untuk kita bermesra ataupun mendek…

Pernah try boba versi mamak Penang?

Ini cerita best masa kami balik Penang baru-baru ni. Aku saja la pi jumpa…

Pentingnya ambil tahu hal jiran...

Kejadian kehilangan kanak-kanak semakin hari semakin menjadi-jadi. Ia menjadi…

Kalau takda pasukan, kita gerak dulu !

Saya masih ingat kali pertama berjumpa dengan manusia penuh…

Hebat!