Pengalaman yang bercampur..

Alhamdulillah...Skang nie dah ada balik kat Malaysia. Di KLIA....Dapat jugak menghirup udara Malaysia balik..Seksa di negara orang memang memberikan 1001 pengalaman yang berharga untuk memberikan kita peringatan bahawa apa yang kita ada sudah cukup.

Sesampainya tadi jam 4.55pagi waktu Malaysia dari Brisbane, Australia sangat membahagiakan. Saat pesawat mendarat saja, dirasakan sangat membahagiakan. Insyaallah dalam entry selepas ni, saya akan melaporkan apa yang terjadi secara keseluruhan dan spesifik sesuai dengan objektif utama untuk mencari pengalaman sebanyak mungkin dan dikongsi bersama dengan rakan2 & sahabat yang ada di sekeliling saya.

First impression yang membahagiakan di Malaysia ialah, kemudahan free Wifi ada di airport Malaysia...Kalah Airport Brisbane ataupun Melbourne...
Pendapat
January 20, 2009
2

Comments

  1. salam ziarah saudaraku Hilal...
    KKIP bakal menubuhkan satu kelab debat KKIP yang diberi nama PERSADA KKIP.....bertujuan untuk membawa kegemilangan kepada KKIP dalam Arena debat di UMS mahupun luar UMS...
    penubuhan ini ibarat atau simbolik kepada penubuhan kelab gergasi bola sepak terkenal iaitu CHELSEA kerana kami mempunyai persamaan dari segi warna iaitu biru...hehe....

    sila lawat blog akmi ye lal...
    www.persadakkip.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. untuk makluman
    www.nivyanpazza.blogspot.com

    telah bertukar ke

    www.nivyanfazza.blogspot.com

    maaf di atas segala kesulitan...
    harap maklum....

    ReplyDelete

Post a Comment

Sebarang komen amatlah dihargai.

NCIGNOW2

Search

Popular Posts

Selain kawalan kendiri, seksaan kendiri juga perlu diberi perhatian

Hidup kita perlukan disiplin. Melalui disiplin segala laluan hidup biasanya aka…

Menghampiri jam ke 2,000 Perintah Kawalan Pergerakan PKP

Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) mula dikuat kuasa pada 18 Mac lalu. Ketika aw…

3 pengalaman pelik jadi bapa di tahun 2020

Tahun 2020 melengkapkan kehidupan aku sebagai bapak selama lebih empat tahun. D…

Jaga sempadan negara bukan time COVID-19 semata-mata

Perkembangan daripada Op Benteng bakal menjadi bualan hangat sebaik saja PKPP (…

Perusahaan bahagia

Ada banyak hari duka, Isnin siku di muka, Selasa muncung bagai menge…

Hebat!