Majlis resepsi along...

28 Disember 2008 jugak..
Majlis resepsi perkahwinan along ngan zira... Diadakan bermula jam 4 petang di Kota Cornwalis, Padang Kota Lama, Pulau Pinang. Satu majlis yang sederhana tetapi meriah.. Memang menarik pasal majlis ni jadi macam satu majlis istirahat bersama keluarga di petang hari..Saksikan gambar yang aku sempat rakamkan untuk tatapan bersama...

























Untuk along, aku doakan agar hang ngan zira sentiasa berbahagia & sejahtera hingga akhir hayat... Majlis kenduri ni memang best & meletop. Semoga kita semua dirahmati Allah... Majlis ni jugak dah berjaya mengumpulkan hampir semua ahli keluarga kita... Sememangnya best walaupun banyak rintangan dan dugaan yang perlu dilalui sepanjang persiapan..Tahniah buat pak long ngan mak long...
Diriku
December 30, 2008
2

Comments

  1. Nuthing much yang aku nak cakap.... just TQ TQ TQ sbb mengexposekan diri aku dlm blog hang... Arigatos...

    ReplyDelete

Post a Comment

Sebarang komen amatlah dihargai.

Search

Popular Posts

Rasis / Racist: Apa, Siapa dan Banyak mana?

Isu perkauman kini semkin hari semakin panas. Bila mana yang Melayu nak pertaha…

Pengalaman di Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM)

Kata kunci Universiti Pertahanan Nasional Malaysia, UPNM selama ini hanya menda…

Sedap Weh meraikan Nasi Lemak melalui Google Malaysia

Nasi Lemak merupakan sejenis makanan yang paling kuat pengaruhnya sebagai ejen …

Pertahankan keamanan yang kita ada!

Kisah kematian dua beranak ketika cuba merentas sempadan Mexico - Amerika Sya…

3 jenis tindakan yang mendatangkan bahagia di masa hadapan

Sejak dua menjak ni, semakin ramai yang ditemui mengalami masalah kurang bahagi…