Majlis resepsi along...

28 Disember 2008 jugak..
Majlis resepsi perkahwinan along ngan zira... Diadakan bermula jam 4 petang di Kota Cornwalis, Padang Kota Lama, Pulau Pinang. Satu majlis yang sederhana tetapi meriah.. Memang menarik pasal majlis ni jadi macam satu majlis istirahat bersama keluarga di petang hari..Saksikan gambar yang aku sempat rakamkan untuk tatapan bersama...

























Untuk along, aku doakan agar hang ngan zira sentiasa berbahagia & sejahtera hingga akhir hayat... Majlis kenduri ni memang best & meletop. Semoga kita semua dirahmati Allah... Majlis ni jugak dah berjaya mengumpulkan hampir semua ahli keluarga kita... Sememangnya best walaupun banyak rintangan dan dugaan yang perlu dilalui sepanjang persiapan..Tahniah buat pak long ngan mak long...
Diriku
December 30, 2008
2

Comments

  1. Nuthing much yang aku nak cakap.... just TQ TQ TQ sbb mengexposekan diri aku dlm blog hang... Arigatos...

    ReplyDelete

Post a Comment

Sebarang komen amatlah dihargai.

NCIGNOW2

Search

Popular Posts

Pengalaman di Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM)

Kata kunci Universiti Pertahanan Nasional Malaysia, UPNM selama ini hanya menda…

Sakit perut yang menyeksakan..

Hari Jumaat yang lalu, 18 Julai 2008. Aku mengalami sakit perut yang dah tahap …

Perusahaan bahagia

Ada banyak hari duka, Isnin siku di muka, Selasa muncung bagai menge…

Kalau hidup ni manis sepanjang jalan pun tak sedap jugak!

Kehadiran tahun 2020 memang sangat mengujakan! Ya la, angka 2020 ni merup…

Upacara mengejar ayam menggunakan teknologi 'dron'

Kalau dah namanya ayam kampung, memang sukar untuk kita bermesra ataupun mendek…

Hebat!