Majlis resepsi along...

28 Disember 2008 jugak..
Majlis resepsi perkahwinan along ngan zira... Diadakan bermula jam 4 petang di Kota Cornwalis, Padang Kota Lama, Pulau Pinang. Satu majlis yang sederhana tetapi meriah.. Memang menarik pasal majlis ni jadi macam satu majlis istirahat bersama keluarga di petang hari..Saksikan gambar yang aku sempat rakamkan untuk tatapan bersama...

























Untuk along, aku doakan agar hang ngan zira sentiasa berbahagia & sejahtera hingga akhir hayat... Majlis kenduri ni memang best & meletop. Semoga kita semua dirahmati Allah... Majlis ni jugak dah berjaya mengumpulkan hampir semua ahli keluarga kita... Sememangnya best walaupun banyak rintangan dan dugaan yang perlu dilalui sepanjang persiapan..Tahniah buat pak long ngan mak long...
Diriku
December 30, 2008
2

Comments

  1. Nuthing much yang aku nak cakap.... just TQ TQ TQ sbb mengexposekan diri aku dlm blog hang... Arigatos...

    ReplyDelete

Post a Comment

Sebarang komen amatlah dihargai.

Search

Popular Posts

2021 yang power!

Tahun 2021 ni sangat power! Mana taknya, sedar-sedar dah hujung bulan Januari d…

Pengalaman di Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM)

Kata kunci Universiti Pertahanan Nasional Malaysia, UPNM selama ini hanya menda…

Apa maksud Normal Baharu atau Kebiasaan Baharu ?

Sejak Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) bermula pada 18 Mac 2020 yang lalu, keh…

Sakit perut yang menyeksakan..

Hari Jumaat yang lalu, 18 Julai 2008. Aku mengalami sakit perut yang dah tahap …

Di mana kepentingan Sidang Kemuncak Copenhagen 2009?

Semalam tamatnya Sidang Kemuncak Bangsa-Bangsa Bersatu (PBB) diCopenhagen, Den…

Hebat!