Youthsays "Real Voice" Project

Asalamualaikum & salam sejahtera.

Semalam aku telah mendapat satu panggilan dari KL. Dari Mellissa yang mengatakan aku telah dipilih antara 50 orang untuk terlibat dalam "Real Voice" Project. Apa yang best tentang project nie sbb bayaran yang kita dapat. Tapi, masalah yang penting untuk aku selesaikan ialah "I need to improve my English". Sebabnya????

Aku dipilih untuk menulis dalam bahasa Inggeris.

Aduiiihhh. Aku kena kerja keras untuk projek ni....

Diharapkan kawan2 semua dapat tolong bagi aku semangat untuk menjayakan projek nie..Huhu...

Lawati ..http://realvoices.youthsays.com untuk tengok posting yang aku dah post untuk projek nie...

Bye
Diriku
November 14, 2008
7

Comments

  1. errr... good luck la for the project

    ReplyDelete
  2. tq teerah...doakan project nie berjaya la..ehe

    ReplyDelete
  3. moge2 project en. hilal nie berjaya dengan cemerlang... ameen...
    lal, bila lg nak mai KAL??

    ReplyDelete
  4. ehe...nak p KAL???nanti la...kalo adamasa lagi saya g sana...nk g jmpa Inmran...ehehe

    ReplyDelete
  5. lorr... nak jumpe ngan Abg Inmran jer...

    ReplyDelete
  6. haha.. chayok~!!! =)
    abg msti kna yakin..~~!!
    =D

    ReplyDelete

Post a Comment

Sebarang komen amatlah dihargai.

NCIGNOW2

Search

Popular Posts

Pengalaman di Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM)

Kata kunci Universiti Pertahanan Nasional Malaysia, UPNM selama ini hanya menda…

Sakit perut yang menyeksakan..

Hari Jumaat yang lalu, 18 Julai 2008. Aku mengalami sakit perut yang dah tahap …

Perusahaan bahagia

Ada banyak hari duka, Isnin siku di muka, Selasa muncung bagai menge…

Upacara mengejar ayam menggunakan teknologi 'dron'

Kalau dah namanya ayam kampung, memang sukar untuk kita bermesra ataupun mendek…

Masa untuk lebihkan bersyukur

Dunia media ternyata menerima pukulan hebat akibat derasnya arus gangg…

Hebat!