Hey!!! Itu Aku..

Ini plak entry aku yang ke 2 untuk Chapter 1 dalam "Real Voices" Project.

Klik http://realvoices.youthsays.com/2008/11/hey-itu-aku/ untuk membaca entry ni...

Kalo ada apa2 komen, teruskan komen..
"Real Voices" Project
November 16, 2008
2

Comments

  1. aku akan sentiasa mendoakan yang terbaik buatmu...
    wahaha....
    good luck lal...

    ReplyDelete

Post a Comment

Sebarang komen amatlah dihargai.

Search

Popular Posts

Pengalaman di Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM)

Kata kunci Universiti Pertahanan Nasional Malaysia, UPNM selama ini hanya menda…

Kalau hidup ni manis sepanjang jalan pun tak sedap jugak!

Kehadiran tahun 2020 memang sangat mengujakan! Ya la, angka 2020 ni merup…

Ritual Feri Pulau Pinang

Setiap kali balik Penang, seperti biasa, Zayyan akan sentiasa mintak nak n…

Upacara mengejar ayam menggunakan teknologi 'dron'

Kalau dah namanya ayam kampung, memang sukar untuk kita bermesra ataupun mendek…

Masa untuk berhijrah!

Foto Astro AWANI / Shahir Omar Setiap kali kedatangan tahun baharu, maka …

Hebat!