Soul's Code.



Siri ke wayang semakin menjadi-jadi dalam hidup aku sejak kebelakangan ni...Memang agak mantap la kerajinan aku ni..Nak buat asignment Dr Harry...Skali g tgk kadang2 xpaham..tpi nie satu pendekatan study yang menarik

Semalam aku g tgk ceta Thailand tajuk dia Soul's Code.. Satu kisah penyiasatan terhadap satu mayat yang djumpai mati akibat dibunuh dengan kejam. Dah tu, pnyiasat ni plak jenis xcaya akan hal2 mistik nie..memang susah sket.. Banyak le kekejaman yang ada dalam nie... Klasifikasi dia 18PL...so, utk budak2 memang xsesuai...ok..sekian..
Hiburan
October 27, 2008
1

Comments

  1. baik xyah post...klu mcm ni ko buat iklan movie, org xjd pg...wei buang la word verification tu...

    ReplyDelete

Post a Comment

Sebarang komen amatlah dihargai.

NCIGNOW2

Search

Popular Posts

Pengalaman di Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM)

Kata kunci Universiti Pertahanan Nasional Malaysia, UPNM selama ini hanya menda…

Menghampiri jam ke 2,000 Perintah Kawalan Pergerakan PKP

Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) mula dikuat kuasa pada 18 Mac lalu. Ketika aw…

Perusahaan bahagia

Ada banyak hari duka, Isnin siku di muka, Selasa muncung bagai menge…

Masa untuk berhijrah!

Foto Astro AWANI / Shahir Omar Setiap kali kedatangan tahun baharu, maka …

Kalau hidup ni manis sepanjang jalan pun tak sedap jugak!

Kehadiran tahun 2020 memang sangat mengujakan! Ya la, angka 2020 ni merup…

Hebat!