Soul's Code.



Siri ke wayang semakin menjadi-jadi dalam hidup aku sejak kebelakangan ni...Memang agak mantap la kerajinan aku ni..Nak buat asignment Dr Harry...Skali g tgk kadang2 xpaham..tpi nie satu pendekatan study yang menarik

Semalam aku g tgk ceta Thailand tajuk dia Soul's Code.. Satu kisah penyiasatan terhadap satu mayat yang djumpai mati akibat dibunuh dengan kejam. Dah tu, pnyiasat ni plak jenis xcaya akan hal2 mistik nie..memang susah sket.. Banyak le kekejaman yang ada dalam nie... Klasifikasi dia 18PL...so, utk budak2 memang xsesuai...ok..sekian..
Hiburan
October 27, 2008
1

Comments

  1. baik xyah post...klu mcm ni ko buat iklan movie, org xjd pg...wei buang la word verification tu...

    ReplyDelete

Post a Comment

Sebarang komen amatlah dihargai.

Search

Popular Posts

2021 yang power!

Tahun 2021 ni sangat power! Mana taknya, sedar-sedar dah hujung bulan Januari d…

Apa maksud Normal Baharu atau Kebiasaan Baharu ?

Sejak Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) bermula pada 18 Mac 2020 yang lalu, keh…

Pengalaman di Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM)

Kata kunci Universiti Pertahanan Nasional Malaysia, UPNM selama ini hanya menda…

Sakit perut yang menyeksakan..

Hari Jumaat yang lalu, 18 Julai 2008. Aku mengalami sakit perut yang dah tahap …

Apa maksud sebenar untuk TAK LARAT???

Selalunya akan ada saja orang yang akan datang lambat keja, tak datang keja lan…

Hebat!