Soul's Code.



Siri ke wayang semakin menjadi-jadi dalam hidup aku sejak kebelakangan ni...Memang agak mantap la kerajinan aku ni..Nak buat asignment Dr Harry...Skali g tgk kadang2 xpaham..tpi nie satu pendekatan study yang menarik

Semalam aku g tgk ceta Thailand tajuk dia Soul's Code.. Satu kisah penyiasatan terhadap satu mayat yang djumpai mati akibat dibunuh dengan kejam. Dah tu, pnyiasat ni plak jenis xcaya akan hal2 mistik nie..memang susah sket.. Banyak le kekejaman yang ada dalam nie... Klasifikasi dia 18PL...so, utk budak2 memang xsesuai...ok..sekian..
Hiburan
October 27, 2008
1

Comments

  1. baik xyah post...klu mcm ni ko buat iklan movie, org xjd pg...wei buang la word verification tu...

    ReplyDelete

Post a Comment

Sebarang komen amatlah dihargai.

Search

Popular Posts

Rasis / Racist: Apa, Siapa dan Banyak mana?

Isu perkauman kini semkin hari semakin panas. Bila mana yang Melayu nak pertaha…

Pengalaman di Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM)

Kata kunci Universiti Pertahanan Nasional Malaysia, UPNM selama ini hanya menda…

3 jenis tindakan yang mendatangkan bahagia di masa hadapan

Sejak dua menjak ni, semakin ramai yang ditemui mengalami masalah kurang bahagi…

Pertahankan keamanan yang kita ada!

Kisah kematian dua beranak ketika cuba merentas sempadan Mexico - Amerika Sya…

Nikmat jadi orang malas!

Sejak zaman sekolah, kita akan kenal dengan individu yang dilabel sebagai pemal…