Soul's Code.



Siri ke wayang semakin menjadi-jadi dalam hidup aku sejak kebelakangan ni...Memang agak mantap la kerajinan aku ni..Nak buat asignment Dr Harry...Skali g tgk kadang2 xpaham..tpi nie satu pendekatan study yang menarik

Semalam aku g tgk ceta Thailand tajuk dia Soul's Code.. Satu kisah penyiasatan terhadap satu mayat yang djumpai mati akibat dibunuh dengan kejam. Dah tu, pnyiasat ni plak jenis xcaya akan hal2 mistik nie..memang susah sket.. Banyak le kekejaman yang ada dalam nie... Klasifikasi dia 18PL...so, utk budak2 memang xsesuai...ok..sekian..
Hiburan
October 27, 2008
1

Comments

  1. baik xyah post...klu mcm ni ko buat iklan movie, org xjd pg...wei buang la word verification tu...

    ReplyDelete

Post a Comment

Sebarang komen amatlah dihargai.

NCIGNOW2

Search

Popular Posts

Selain kawalan kendiri, seksaan kendiri juga perlu diberi perhatian

Hidup kita perlukan disiplin. Melalui disiplin segala laluan hidup biasanya aka…

3 pengalaman pelik jadi bapa di tahun 2020

Tahun 2020 melengkapkan kehidupan aku sebagai bapak selama lebih empat tahun. D…

Upacara mengejar ayam menggunakan teknologi 'dron'

Kalau dah namanya ayam kampung, memang sukar untuk kita bermesra ataupun mendek…

Pengalaman di Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM)

Kata kunci Universiti Pertahanan Nasional Malaysia, UPNM selama ini hanya menda…

Apa terjadi kepada jalan utama Kuala Lumpur ketika sambutan ambang 2020?

Maaflah lambat sikit video ni. Proses mengeditnya yang ambil masa lebih sikit…

Hebat!