High School Musical 3

Malam semalam aku sempat menonton High School Musical 3.
2 Tujuan utama kenapa aku p tgk di 1 Borneo ni, 1st psal nk wat asignment Dr Harry yang mintak kami g tgk teknologi serapan bunyi di Panggung Wayang 3 generasi berbeza. Kira skang ni baru siap 1/3 la...hoho... 2nd, memang aku minat abes dengan ceta ni.. Ya la dah dok tgk dari HSM1 ngan HSM2. Skang nie kiranya final punya episod la untuk High School Musical..

Macm besa, kali ni High School Musical 3 lebih bertenaga dengan lebih banyak lagu yang dinyanyikan dalam ceta ni. Yang paling aku minat nk tgk si Gabriella Montez yang innocent ja muka dan maintain comel.Apa yang dapat dikatakan memang enjoy abes la tgk muvie nie...Xrugi la bayar duit wayang pon..ahaha... Mungkin lepas nie nk p tgk 2nd time kat KK plak la..ahaha... Skang nie dok layan lagu OST yang baru aku donlod dari internet.

Boleh aku katakan bahawa almost semua lagu yang ada dalam ceta kali ni sangat best & bertenaga. Walaupun taraf dia untuk budak skola.. Moral yang aku dapat dari ceta ni, idea yang nk dikeluarkan xperlu la kita sekat. Tapi Penyesuaian dengan cara hidup kita di Malaysia ni juga penting untuk kita ambil kisah. Tue saja komen tentang filem ni.
Hiburan
October 26, 2008
7

Comments

  1. ada pengalaman menarik tak sepanjang tegok movie tu?atau mana-mana pengalaman best time tegok wayang..?
    heheheeh

    ReplyDelete
  2. ko tau..
    lepas aku tgk wayang
    baru aku ingat, perlu pula utk harry!!!
    homework kan! fulamakkk!
    kuar exam...

    apa la konon yg mau di perhatikan utk tu?
    sound system jaka?

    ReplyDelete
  3. ahaha..memang ko kejam fizul oi!!!!dah2 la tue guna nama projek protokol...busan ak tgk..tukar la ke blog sndiri!!ehe...xpa, aku leh tlg promote..

    ReplyDelete
  4. amy, yg harry tue, just tgk tknologi serapan bunyi dia..mmg len ikut wayang yang harry ckp tue..ehe...gud luck!

    ReplyDelete
  5. athirah....nie ceta kat wayang jer...dah komersial dh..kena g wayang la br happening..ehe

    ReplyDelete
  6. lal, ko bukan tdo ke?hahaha
    hafiz tdo...
    azri mata je cam nk ttup je...
    ak, ko, chua n afiq je layan cam gampang...

    ReplyDelete

Post a Comment

Sebarang komen amatlah dihargai.

Search

Popular Posts

Upacara mengejar ayam menggunakan teknologi 'dron'

Kalau dah namanya ayam kampung, memang sukar untuk kita bermesra ataupun mendek…

Nikmat jadi orang malas!

Sejak zaman sekolah, kita akan kenal dengan individu yang dilabel sebagai pemal…

Pentingnya ambil tahu hal jiran...

Kejadian kehilangan kanak-kanak semakin hari semakin menjadi-jadi. Ia menjadi…

Maksud sebenar “belajar pandai-pandai supaya hidup senang”

Sejak kecil, kita kerap kali dipesan oleh mak bapa tentang kepentingan untuk be…

Kalau takda pasukan, kita gerak dulu !

Saya masih ingat kali pertama berjumpa dengan manusia penuh…

Hebat!