Letih....

Salam buat semua...
HAri nie boleh dikatakan hari yang amat letih buat aku... Bermula dengan jam 8 pagi, meeting mingguan MPP (aku jadi pengerusi mesyuarat sbb MT yg atas dr aku outstation). Lepas tue, ada meeting dengan pihak Bahagian Keselamatan UMS, utk bincangkan isu berkaitan keselamatan siswa dalam kampus UMS(detail ada dalam entry http://bendaharimppums.blogspot.com). Dah tue, g solat Jumaat. Jam 2.30 petang ada meeting dengan Jawatankuasa Pertandingan Debat Alam Sekitar, UMS jadi tuan rumah. So, sebagai pengerusi Persatuan Debat UMS, kena jadi wakil la.. Petang nie free sket. Jam 6.45 petang lepas maghrib, Majlis Perasmian Selangkah Ke Menara Gading di DKP 1. Mau kena urus peserta. So, entry yg akan datang, aku akan update dengan hal2 terkini sepanjang berada di UMS yang permai ni...



Ni la aku bila dah dok kat papan iklan..

Sementara tue, korang bleh la donlod lagu baru dari The Lima - Buronan Cinta
Ni lirik Buronan Cinta.

Banyak sudah yang menegur
Nanti aku kan tersungkur
Dengan gaya ku menggoda
Setiap perempuan di mata

Tapi dunia cukup besar
Untuk simpan rahasia
Sudah terjerat baru terasa bagai
Oh..

(Chorus)
Oh buronan cinta
Terjepit di antara
Dua pacar berbeda
Pada waktu yang sama

Yang kiri belum tutur
Kanan juga begitu
Lebih baik ku lari
Cari pacar yang baru

Aduh.. aku buronan cinta
Aduh.. aduh..

Puas si cari gadis sempurna
Tapi belum ku jumpa
Semua punya kekurangan
Jadi kutambah pilihan

Bagaimana mereka tahu
Semua rahasiaku
Demi kebebasan biarlah bergelar
Oh…

(repeat Chorus)

Aduh.. aku buronan cinta
Aduh.. aduh..
Ku buronan cinta

Sampai kapan ku begini
Ku sendiri pun tak pasti
Mungkin ku begini sampai ke tua

Oh.. oh oh oh oh.. aku..

(repeat Chorus)


Untuk download, klik SINI
Diriku
June 14, 2008
0

Comments

Hebat!

Search

Popular Posts

Raya yang laju dan menderu....

Sawang yang terkumpul di blog ni semakin membimbangkan.  Terdapat banyak pos…

Upacara mengejar ayam menggunakan teknologi 'dron'

Kalau dah namanya ayam kampung, memang sukar untuk kita bermesra ataupun mendek…

Pentingnya ambil tahu hal jiran...

Kejadian kehilangan kanak-kanak semakin hari semakin menjadi-jadi. Ia menjadi…

Maksud sebenar “belajar pandai-pandai supaya hidup senang”

Sejak kecil, kita kerap kali dipesan oleh mak bapa tentang kepentingan untuk be…

Nikmat jadi orang malas!

Sejak zaman sekolah, kita akan kenal dengan individu yang dilabel sebagai pemal…