Keputusan Peratusan Konsert Akhir AF

Hari nie,
aku terjenguk ke laman web Mr Manager...
Ternampak la senarai peratusan selepas konsert akhir semalam....
Nie la dia...
Stacy 43%
Riz 19%
Nubhan 14%
Toi 13%
Nadia 13%

Memang hebat orang Sabah nie....Aku bangga jadi org Sabah skang nie..ahaha...

Apa2 pon, jom kita tgk apa kata Nubhan lepas dinobatkan sebagai tempat ke 3...
Hiburan
May 24, 2008
2

Comments

  1. haha! kau tau lal~ tiap kali aku nmpk si Nubhan tu, aku mcm nampak kaw ja~ hahha! cuz korg look very much alike~ EXCEPT for hair la of course~

    well about af...
    surely i'm proud of stacy~ she's very talented...and great personality on top of that la kan..

    aku puji gak nadia and her performance cumaaaa gedik la dia!!!
    hahaha~ so m glad dia tak nombor 1... :)

    ReplyDelete
  2. Yes.... Stacy Juara!!!
    Sabah tatap!!

    ReplyDelete

Post a Comment

Sebarang komen amatlah dihargai.

NCIGNOW2

Search

Popular Posts

Pengalaman di Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM)

Kata kunci Universiti Pertahanan Nasional Malaysia, UPNM selama ini hanya menda…

Menghampiri jam ke 2,000 Perintah Kawalan Pergerakan PKP

Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) mula dikuat kuasa pada 18 Mac lalu. Ketika aw…

Perusahaan bahagia

Ada banyak hari duka, Isnin siku di muka, Selasa muncung bagai menge…

Masa untuk berhijrah!

Foto Astro AWANI / Shahir Omar Setiap kali kedatangan tahun baharu, maka …

Kalau hidup ni manis sepanjang jalan pun tak sedap jugak!

Kehadiran tahun 2020 memang sangat mengujakan! Ya la, angka 2020 ni merup…

Hebat!