Keputusan Peratusan Konsert Akhir AF

Hari nie,
aku terjenguk ke laman web Mr Manager...
Ternampak la senarai peratusan selepas konsert akhir semalam....
Nie la dia...
Stacy 43%
Riz 19%
Nubhan 14%
Toi 13%
Nadia 13%

Memang hebat orang Sabah nie....Aku bangga jadi org Sabah skang nie..ahaha...

Apa2 pon, jom kita tgk apa kata Nubhan lepas dinobatkan sebagai tempat ke 3...
Hiburan
May 24, 2008
2

Comments

  1. haha! kau tau lal~ tiap kali aku nmpk si Nubhan tu, aku mcm nampak kaw ja~ hahha! cuz korg look very much alike~ EXCEPT for hair la of course~

    well about af...
    surely i'm proud of stacy~ she's very talented...and great personality on top of that la kan..

    aku puji gak nadia and her performance cumaaaa gedik la dia!!!
    hahaha~ so m glad dia tak nombor 1... :)

    ReplyDelete
  2. Yes.... Stacy Juara!!!
    Sabah tatap!!

    ReplyDelete

Post a Comment

Sebarang komen amatlah dihargai.

Search

Popular Posts

Masa untuk lebihkan bersyukur

Dunia media ternyata menerima pukulan hebat akibat derasnya arus gangg…

Masa untuk berhijrah!

Foto Astro AWANI / Shahir Omar Setiap kali kedatangan tahun baharu, maka …

Upacara mengejar ayam menggunakan teknologi 'dron'

Kalau dah namanya ayam kampung, memang sukar untuk kita bermesra ataupun mendek…

Apa terjadi kepada jalan utama Kuala Lumpur ketika sambutan ambang 2020?

Maaflah lambat sikit video ni. Proses mengeditnya yang ambil masa lebih sikit…

Pentingnya ambil tahu hal jiran...

Kejadian kehilangan kanak-kanak semakin hari semakin menjadi-jadi. Ia menjadi…

Hebat!