Keputusan Peratusan Konsert Akhir AF

Hari nie,
aku terjenguk ke laman web Mr Manager...
Ternampak la senarai peratusan selepas konsert akhir semalam....
Nie la dia...
Stacy 43%
Riz 19%
Nubhan 14%
Toi 13%
Nadia 13%

Memang hebat orang Sabah nie....Aku bangga jadi org Sabah skang nie..ahaha...

Apa2 pon, jom kita tgk apa kata Nubhan lepas dinobatkan sebagai tempat ke 3...
Hiburan
May 24, 2008
2

Comments

  1. haha! kau tau lal~ tiap kali aku nmpk si Nubhan tu, aku mcm nampak kaw ja~ hahha! cuz korg look very much alike~ EXCEPT for hair la of course~

    well about af...
    surely i'm proud of stacy~ she's very talented...and great personality on top of that la kan..

    aku puji gak nadia and her performance cumaaaa gedik la dia!!!
    hahaha~ so m glad dia tak nombor 1... :)

    ReplyDelete
  2. Yes.... Stacy Juara!!!
    Sabah tatap!!

    ReplyDelete

Post a Comment

Sebarang komen amatlah dihargai.

Search

Popular Posts

Upacara mengejar ayam menggunakan teknologi 'dron'

Kalau dah namanya ayam kampung, memang sukar untuk kita bermesra ataupun mendek…

Nikmat jadi orang malas!

Sejak zaman sekolah, kita akan kenal dengan individu yang dilabel sebagai pemal…

Pernah try boba versi mamak Penang?

Ini cerita best masa kami balik Penang baru-baru ni. Aku saja la pi jumpa…

Kalau takda pasukan, kita gerak dulu !

Saya masih ingat kali pertama berjumpa dengan manusia penuh…

Hebat!